ŠTEDLJIVA VOJVOTKINJA

Ponovo u istom: Za razliku od Meghan Markle, Kate Middleton se ne srami reciklirati stajlinge

07.06.2019 u 10:12

Bionic
Reading

Nakon što se vratila s porodiljnog odmora, vojvotkinja Kate Middleton prionula je na natrag na posao, pa je tako jedna od njezinih dužnosti koje je trebala odradila sama bilo prisustvovanje tradicionalnoj paradi kraljevske straže koja je u četvrtak održana u Londonu. U društvu počasnih članova straže vojvotkinja je pratila svečanu cermoniju, a njezin stajling ni ovog puta nije mogao proći neprimijećeno

Za razliku od svoje šogorice Meghan Markle, koju je britanska javnost već okarakterizirala kao rastrošnu, kako zbog skupocjenog modnog ukusa, tako i zbog činjenice da je nikada dosad nismo vidjeli u ponovljenom stajlingu, vojvotkinja Kate Middleton često ima tendenciju reciklirati, pa čak i dorađivati stare komade odjeće.

Da se ne stidi ponoviti stajlinge vojvotkinja od Cambridgea dokazala je nebrojeno puta dosad, a možda najzapamćeniji trenutak bio je kada je skupocjenu haljinu s potpisom Alexandera McQueena, koju je prethodno nosila 2017. godine, osvježila genijalnim trikom te je ponovno odjenula za gala večeru u Nacionalnoj galeriji portreta u ožujku ove godine.

Za tradicionalnu paradu kraljevske straže Kate je iz ormara ponovno izvukla već nošene komade, čime je još jednom dokazala da itekako pazi na kraljevski budžet koji dijeli sa suprugom, princem Harryjem i Meghan Markle te princem Charlesom i vojvotkinjom Camillom.

  • +10
Kate Middleton Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Kate je za ovu prigodu odabrala prljavobijelu kaput-haljinu s potpisom omiljene dizajnerice Catherine Walker, koju je prvi put nosila na kraljevskoj turneji u Kanadi 2016. godine. Cjelokupan stajling vojvotkinja od Cambridgea je začinila 'Amberley' clutch torbicom s potpisom brenda Mulberry (4,700 kn) i Gianvito Rossi štiklama u prljavo ružičastoj boji (4,200 kn), dok je od nakita nosila naušnice s potpisom Cassandre Goad (38,000 kn) i zlatni Cartierov broš u obliku djeteline koji je vojvotkinja nosila u čast irskoj straži te koji obično nosi isključivo na Dan svetog Patrika.

Vojvotkinja od Cambridega u subotu će se pojaviti zajedno s ostatkom kraljevske obitelji na čuvenom balkonu Buckinghamske palače povodom svečane proslave kraljičina rođendana, poznatog pod nazivom Trooping the Colour, a očekuje se da bi se na proslavi rođendana mogla pojaviti i Meghan Markle, kojoj bi to bilo prvo pojavljivanje u javnosti nakon odlaska na porodiljni odmor.