elegantna i povoljna

Poput vjenčanice, a košta 40 eura: U ovoj predivnoj haljini možete se i udati

19.08.2024 u 13:44

Bionic
Reading

Zara je poznata po beskompromisno elegantnim komadima po pristupačnim cijenama koje možete nositi u gotovo svim prigodama

Haljine dizajnirane s toliko elegancije da biste se u njima bez puno razmišljanja mogle i udati, najčešće dolaze i jednom manom - visokom cijenom koju si malo tko može priuštiti. Ali, ne i ovaj predivan model iz Zare.

Popularan španjolski brend poznat po pristupačnim cijenama donosi glamuroznu midi haljinu prljavo bijele boje, koja je dizajnom definitivno dostojna vjenčanice, a košta tek 39,95 eura.

Nabrani efekt, čvor na području trbuhu za vizualno otklanjanje svakog 'viška', uz drapirani kroj i asimetrični porub, čine savršeni spoj, a tu su i elegantni rukavi srednje dužine, kao i zavodljivi dublji izrez.

Uz dodatak zlatnog nakita te svečane cipele na visoku petu, efektnog metalik sjaja ili cirkona, stilizirat će modnu kombinaciju prigodnu i za vjenčanje ili sličnu svečanost.

Kao da ste na Maldivima: Ovo su najljepše pješčane plaže Hrvatske Izvor: Ostale fotografije / Autor: Neven Bučević

S druge strane, usklađivanjem ove raskošne haljine s ležernijom obućom poput japanki, niskih sandala ili balerinki, sastavit ćete idealan urbani outfit za kasne ljetne dane. Prednost je i što se ova haljina lako nosi i tijekom jeseni, a sve što vam treba jest lagani blejzer ili uvijek dobro došla kožna jakna.

top modeli

U Zaru su već stigle haljine za jesen, a ove savršeno peglaju trbuščić i nose se uz čizme

Pogledaj galeriju