efektan odabir

Posebna haljina za posebnu prigodu: Zrinka Cvitešić s razlogom je blistala

28.07.2024 u 14:56

Bionic
Reading

Premijera predstave 'Ekvinocijo' u režiji Krešimira Dolenčića na 75. Dubrovačkim ljetnim igrama bila je važna večer za glumicu Zrinku Cvitešić koja je za tu prigodu odabrala jednako posebnu haljinu

Na 75. izdanju Dubrovačkih ljetnih igara Zrinka Cvitešić je s kolegama Goranom Višnjićem, Goranom Grgićem i Marom Martinovićem zaigrala u predstavi 'Ekvinocijo' pod redateljskom palicom Krešimira Dolenčića.

Zrinka i Goran Višnjić zajedno na kazališnim daskama

poznata lica

Pogledajte tko je sve došao na premijeru predstave u Dubrovniku

Pogledaj galeriju

I dok je Goran Višnjić, kojem je to bio povratak na kazališne daske nakon 20 godin, tumačio ulogu Nike Marinovića, Zrinka Cvitešić je imala ulogu Jele, Ivove majke. Nakon uspješne predstave a novoj festivalskoj lokaciji, istezalištu Posat, druženje uz tratamenat nastavilo se na Trgu Oružja u Bistrou Revelin.

Efektna haljina

  • +5
Zrinka Cvitešić Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Dubrovačke ljetne igre

Goranu Višnjiću ondje je pridružila supruga Eva, a Zrinki je velika podrška, kao i proteklih deset godina, bio životni partner Niko Kranjčar. Za tu posebnu priliku Zrina je odabrala vrlo upečatljivu haljinu. Jednostavan, ali vrlo efektan model pokazao se kao pun pogodan za toplu dubrovačku noć.

Prevare, škrtost i očaj: Ovo su skandali Davida i Victorije Beckham Izvor: Profimedia / Autor: Montaža: Neven Bučević

Haljina je bila maksi kroja, te djelomično prozirna. Gornji dio bio je izveden u obliku korzeta srcolikog izreza koji je poseban naglasak stavljao na struk. Haljine se nastavljala na dugu suknju blagog A-kroja. A poseban detalj bile su šljokice utkane u čitavu haljinu koje su se presijavale i čitavom looku davale poseban efekt.

Zrinka je izgled upotpunila besprijekorno elegantnom punđom i jednostavnim naušnicama.