HRABRIJA SESTRA

Potpuno neočekivan modni odabir Pippe Middleton

05.07.2016 u 11:05

Bionic
Reading

Velika ljubiteljica sporta Pippa Middleton drugi je put došla pratiti tenis na ovogodišnjem Wimbledonu, a zbog otkačene haljine u retro stilu isticala se u mnoštvu

Mlađa sestra omiljene britanske princeze sve je oduševila novim modnim odabirom jer je nakon haljine s cvjetnim printom brenda Suzannah odabrala sasvim drugačiji styling

Otkačena haljina s geometrijskim uzorkom u retro stilu s potpisom je brenda Tabithe Webb, a dizajnerica je inspiraciju očito pronašla u 60-im godinama prošlog stoljeća.

Pippa možda namjerno bira britanske dizajnere jer zna da je to svojevrsna promocija diljem svijeta, ali uza sve to, iznenadila je netipičnom kreacijom za dosadašnji stil odijevanja.

Bijela haljina posuta cvjetovima njen je klasičan odabir i često smo je viđali u takvim kreacijama, retro styling u crveno-sivoj kombinaciji pravo je osvježenje. Upečatljivoj haljini sestra vojvotkinje od Cambridgea poput prave trendseterice dodala je štikle od brušene kože i torbicu, svjesna da bi neka jarka boja bila potpuno suvišna.

A da već jako dobro zna čime ne može pogriješiti, potvrdio je i kroj haljine. Geometrijski print, rez u struku na pravom mjestu te mali nabori s prednje strane idealni za skrivanje malih nesvršenosti poput trbuščića. Kako je Pippa sportašica koja svakodnevno vježba i pazi na prehranu, sigurno joj nisu potrebne takvi krojevi. Važnije je da se odlučila malo promijeniti styling i ako tako nastavi, definitivno će zasjeniti svoju daleko slavniju sestru.