IDEALAN ZA JESEN

Pravo osvježenje: Kate Middleton dugo nismo vidjeli u ovako dobrom stajlingu

11.10.2023 u 13:45

  • +7

Kate Middleton

Izvor: Profimedia / Autor: STEPHEN LOCK / ZUMA PRESS / PROFIMEDIA

Bionic
Reading

Princezu od Walesa u posljednje vrijeme često smo viđali u elegantnim odijelima koja joj odlično stoje, no prilikom posjeta Sveučilištu Nottingham Trent napravila je uspješan modni odmak

Stajlinzi jedne od najpopularnijih članica kraljevske obitelji uvijek se prate s puno pozornosti, a odličan modni izbor u efektnim krem tonovima sve je oduševio.

Elegantan set, odnosno uži top ukrašen smeđim gumbima u trendi nijansi i odgovarajuća suknja duljine do pola lista koja prati figuru, pokazao se fantastičnim odabirom za 41-godišnju suprugu princa Williama.

Riječ je o kreaciji jednog od njezinih omiljenih brendova, Sezanea, koja se pokazala punim pogotkom, a Kate je ovaj ženstveni look nadogradila stiletticama od brušene kože u istom tonu, koje potpisuje Gianvito Rossi, i minijaturnom torbicom (Tusting). Inače, princeza od Walesa stigla je na Sveučilište Nottingham Trent da bi sa studentima razgovarala o tome kako održavaju mentalno zdravlje u sklopu angažmana vezanih uz Svjetski dan mentalnog zdravlja.

Look bez greške upotpunila je upečatljivim bisernim naušnicama u obliku suze (Simone Rocha), a svoje je raskošne pramenove stilizirala iza jednog uha.

Njezin posjet sveučilištu uslijedio je nakon jučerašnjeg angažmana s princem Williamom u Birminghamu, gdje je par bio domaćin foruma o mentalnom zdravlju mladih u organizaciji BBC-jeva Radija 1.

  • +2
Kate Middleton Izvor: Profimedia / Autor: KIRSTY WIGGLESWORTH / PA IMAGES / PROFIMEDIA