LJEPOTA U GENIMA

Prelijepe mama i kći: Monica Bellucci s kćerkom krasi naslovnicu Voguea

07.07.2021 u 12:48

Bionic
Reading

Monica Bellucci po prvi put je pozirala uz svoju kćer Devu Cassel i to za naslovnicu talijanskog Voguea

Prelijepa 56-godišnja Talijanka i 16-godišnja kći Deva, koju je dobila u braku s francuskim glumcem Vincentom Casselom, na naslovnici nose crne haljine talijanskog modnog dvojca Dolce&Gabbana uz koji su i poslovno vezane.

Svoju prvu modnu kampanju Talijanka zanosne ljepote odradila je upravo za brand Dolce&Gabbana, čija je muza već desetljećima, a njezinim stopama krenula je kći Deva Cassel koja je lani odradila prvu reklamnu kampanju za parfem Shine Dolce&Gabbana, a ovih dana snimala je u Portofinu novu kampanju za njih.

  • +9
Monica Bellucci Izvor: Profimedia / Autor: Alfonso Jimenez / Shutterstock Editorial / Profimedia

Monica Bellucci i Deva Cassel podijelile su nekoliko fotografija iz Voguea na svojim Instagram profilima, a to je napravio i Monicin bivši suprug, ponosni Devin otac Vincent Cassel, koji je uz fotografiju napisao 'obiteljska posla'.

Deva Cassel odlučila je krenuti maminim stopama pa se vrlo rano počela baviti modelingom. Osim kampanje za Dolce&Gabbanu, tinejdžerka talijansko-francuskih korijena, koja nevjerojatno nalikuje slavnoj mami, iza sebe već ima dvije naslovnice za francuski Elle, a pozirala je i za Harper's Bazaar.

''Mislim da je željela dokazati samoj sebi da može ući u modni svijet, da ima sposobnost da se razvija i raste u okruženju odraslih i da je bila u stanju sve to podnijeti. Želi nastaviti školovanje i iskusiti sve lijepe, ali i one manje lijepe trenutke koje dolaze s tinejdžerskom dobi', rekla je Monica Bellucci u ragovoru za Le Monde, u veljači 2020, nakon što je Deva napravila prve modne korake.

  • +12
Deva Cassel Izvor: Profimedia / Autor: Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia