U ŠETNJI SA SUPRUGOM

Prepoznajete li Alanis Morissette? Ovako danas izgleda vlasnica velikih hitova

25.09.2024 u 17:04

  • +3

Alanis Morissette

Izvor: Profimedia / Autor: Good / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Bionic
Reading

Njezine hitove 'You Oughta Know', 'Ironic', 'Thank U' ili 'Heands Clean' svi su pjevušili tijekom 90-ih, a slavna Kanađanka Alanis Morissette i danas je glazbeno aktivna

Nagrađivana glazbenica moćnog vokala, iza koje je sedam nagrada Grammy, kao i milijuni prodanih albuma diljem svijeta, prošetala se Malibuom bez imalo make upa i u casual izdanju.

Izvor: Profimedia / Autor: Raw Image Ltd / Goff Photos / Independent Photo Agency Srl / Alamy / Alamy / Profimedia / Promo

Majka troje djece, koja je ove godine proslavila 50. rođendan, ne viđa se često u javnosti, no nije se puno promijenila od vremena u kojem je bila vladarica svjetskih top ljestvica.

U cvjetnoj košulji, bermudama od trapera i tenisicama sjajno je izgledala, a ovu je jednostavnu dnevnu kombinaciju upotpunila kožnom torbom YSL-a.

Iako je neko vrijeme eksperimentirala različitim frizurama, vratila se svom prepoznatljivom stilu, dugoj tamnoj kosi s razdjeljkom po sredini.

U braku od 2010.

Društvo joj je pravio suprug Mario Treadway Souleye, s kojim je uživala u lijepom i sunčanom danu.

Par, koji je u braku od 2010. godine, odlično se zabavio te nisu skidali osmijeh s lica.

Inače, početkom 2000-ih ona je bila zaručnica Ryana Reynoldsa, danas supruga Blake Lively.

Morissette je upoznala Reynoldsa na rođendanskoj zabavi Drew Barrymore 2002. Objavili su zaruke u lipnju 2004., a u veljači 2007. njihovi predstavnici za medije objavili su da su ih odlučili raskinuti.