VATRENA LATINA

Prepoznajete li slavnu glumicu bez trunke šminke?

02.01.2013 u 16:23

Bionic
Reading

Slavna 'kućanica' Eva Longoria na Instagramu je obožavatelje počastila fotografijom na kojoj pozira bez trunke šminke, a otkrila i svoje novogodišnje odluke

Vruća latina Eva Longoria mnogima je za oko zapela nakon uloge u popularnoj seriji 'Kućnice', a otada njezin seksipil ne blijedi, bilo da je tip-top skockana za kakvu glamuroznu večeru ili pak da u ležernom izdanju uživa u društvu prijateljica.

Iako joj u posljednje vrijeme ruže ne cvatu na ljubavnom planu, jer nakon prekida s Eduardom Cruzom u rujnu prošle godine Eva je još uvijek solo, to ju ne ometa da se dobro zabavlja. Nakon što je proslavila doček Nove godine, idući dan Eva je iskoristila dan za odmaranje i oporavljanje, a na Instagram je postavila simpatičnu fotografiju na kojoj pozira s dvije prijateljice.

Sve tri djevojke na licu nemaju niti trunke šminke te su odjevene vrlo ležerno, dok im osmjesi ne silaze s lica. Ispod fotografije Eva je napisala: 'Novogodišnja odluka… bez šminke, bez filera, LOL… Večer oporavljanja s djevojkama.'

Eva, koja slovi za jednu od najseksi žena na svijetu, ovom je prilikom pokazala i kako je doista prirodna ljepotica te da i bez trunke šminke izgleda doista odlično.