zasjenila sestru

Princeza Sofia ima sjajnu haljinu, pronašla ju je u na policama Zare i platila manje od 30 eura

25.10.2024 u 13:09

Bionic
Reading

U Španjolskoj je u tijekom nestrpljivo odbrojavanje do početka dodjele nagrada Princeza od Asturije, a ususret tome održan je koncert u Oviedu na koji je španjolski kraljevski par došao u društvu svojih kćeri, a posebnu pažnju privukla princeza Sofia odjevena u minimalističku Zara haljinu i poluprozirne balerinke

Obzirom na činjenicu da nije prijestolonasljednica, Infanta Sofia puno više riskira modnim odabirima i izgledom od svoje starije sestre. Usudi se nositi minice, trendi izreze pa čak i upečatljivu manikuru. Način odijevanja princeze Leonor je ipak značajno klasičniji.

Sestre različitog modnog stila

Tijekom koncerta prije dodjele nagrada Princeza od Asturije bio je jasno vidljiv drugačiji stil španjolskih sestara. Dok se Leonor odlučila za vrlo damski stil, s punom, nabranom suknjom i slingback sandalama, Sofía je odabrala vrlo trendi odjeću.

Izvor: Profimedia / Autor: Zoonar GmbH / Alamy / Antonio Rosario / Tetra Images / Jade Tillman Belmes / Getty images / Steve Wood / Shutterstock Editorial / Launchmetrics.com/spotlig / ShowBit / FashionPPS / Zuma Press / Alessandro Lucioni / Launchmetri / ShowBit / Profimedia

Haljina s polica Zare

Sofia je nosila crnu Zara haljinu, usku i efektno drapiranu. Riječ je o minimalističkom dizajnu popularnog španjolskog brenda koji košta 29,95 eura i odlično pristaje i laska silueti.

  • +4
Princeza Sofia Izvor: Profimedia / Autor: José Ruiz / ContactoPhoto / Profimedia

Kraljica Letizia također se odlučila za drapiranu haljinu, a riječ je o posuđenom dizajnu Rolanda Moureta koji je kraljica iznajmila na platformi Lend the Label za 130 eura.

Estetika 90-ih

Što se tiče ostatka stajlinga, princeza Sofia se odlučila voditi estetikom devedesetih s potpuno profinjenim izgledom. Tako je posegnula za balerinkama špic crha, s kopčom na ristu, a posebno ih je izdvajao poluprozirni materijal. Premda brend koji stoji iza njezinih balerinki još uvijek nije detektiran, nesumnjivo se radi o poprilično trendi komadi jer je čipka veliki trend ove jeseni.

  • +13
Letizia Izvor: Profimedia / Autor: DPPA / ddp USA / Profimedia