u lanu od glave do pete

Profinjena elegancija: Chic stajling Jennifer Lopez savršen je za ljeto

14.06.2024 u 09:30

  • +2

Jennifer Lopez

Izvor: Ostale fotografije / Autor: @BlackBelts / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia, canva

Bionic
Reading

Slavna glumica i pjevačica na poslovni sastanak uputila se odjevena u sako i hlače od lana - komade koji su kao stvoreni i za ljetne vrućine

U danima kada prolazi kroz poveću dramu oko (još uvijek navodne) rastave, prodaje zajedničke kuće s Benom Affleckom i otkazivanjem turneje, Jennifer Lopez samopouzdano je odjenula beskrajno chic modnu kombinaciju i uputila se na poslovni sastanak.

Ispred hotela Maybourne Beverly Hills dočekalo ju je mnoštvo fotoreportera, koji ionako u stopu prate svaki njen korak, te zabilježilo ovaj sjajan stajling.

Slavna glumica i pjevačica jest, naime, od glave do pete nosila komade od lana, i to u elegantnoj krem bijeloj boji. Dugački, predimenzionirani sako nosila je raskopčan na običan top iste boje te sve uskladila s pripadajućim hlačama širokih nogavica. S obzirom na to da je riječ o komadima od prozračnog i ugodnog lana, ovaj stajling savršen je za ljetne dane u kojima želite alternativu uobičajenim haljinama.

Jennifer Lopez- fotke iz mladih dana Izvor: tportal.hr / Autor: Porfimedia by Canva

Uz to je nosila i luksuznu Jacquemusovu torbicu model Le Grand Bambino, koja se prodaje po cijeni od oko 600 dolara te sve zaokružila bež cipelama na visoku platformu i peep-toe dizajn.

Kosu je stilizirala u visoku punđu, uz nezaobilazne sunčane naočale, a primjetan je bio i njen gotovo smrznut izraz lica, koji posljednjih tjedana viđamo iz dana u dan.

Njeno raspoloženje nikoga ne čudi, jer prolazi kroz jedno od najtežih životnih perioda. Njen životni projekt 'This is Me... Now' doživio je potpuni debakl (film je ismijan, album se slabo prodaje, turneja je otkazana), a istovremeno se nosi i s velikom bračnom krizom.

  • +5
Ben Affleck i Jennifer Lopez Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Nagađa se kako njen suprug Ben Affleck odavno živi sam u unajmljenoj kući, što je samo potvrdila objava njihove zajedničke vile na listi za prodaju. Par odavno rijetko viđamo skupa u javnosti, a još rjeđe s osmijehom na licu, te sve upućuje na to da je braku sklopljenom u srpnju 2022. došao kraj.