MOĆNA ZELENA

Pronašli smo najljepše haljine za sve prigode u hit boji sezone

26.01.2022 u 12:38

Bionic
Reading

Modni svijet posljednjih sezona ne krije opsesiju zelenom bojom. Istaknuta na mnoštvu odjevnih komada i dodataka, zelena u svim svojim inačicama predstavlja veliki trend na modnoj sceni, a posebno je neodoljiva na različitim modelima haljina

Pariški Elleme, skandinavski Ganni ili britanski JW Anderson samo su neki od brojnih brendova u svijetu mode koji su ove sezone pali na čari zelene nudeći komade u njezinim živopisnim nijansama. Iako postoji mnoštvo načina na koje je danas moguće nositi i ukomponirati zelene komade u stajlinge, haljine u nijansama zelene pokazale su se omiljenim odabirom ljubiteljica mode diljem svijeta.

  • +15
Zelene haljine Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

I dok pojedine dame imaju hrabriji pristup kada govorimo o zelenim modelima haljina, birajući verzije u efektnim nijansama, većina ih se radije opredjeljuje za prigušenije nijanse zelene poput maslinaste, boje mente ili pistacije.

Kako ističu modni stručnjaci, ne postoji pravi ili pogrešan način isticanja zelene boje u stajlinzima. Bilo da svoju zelenu haljinu odlučite naglasiti neutralnim komadima ili se poigrati drugim bojama iz bogatog spektra, mogućnosti su brojne, a na policama trgovina danas se nalazi pregršt verzija neodoljivih zelenih haljina za svačiji ukus i stil.