oaza za obnovu tijela i duha

Pronašli smo savršeno mjesto za obiteljski vikend bijeg u blizini Zagreba

16.05.2024 u 11:49

Bionic
Reading

Odlaskom na izlet ili kratko putovanje svaki vikend može postati nezaboravan doživljaj za cijelu obitelj. Neovisno o tome gdje se nalazite, u Hrvatskoj postoje brojne lokacije na kojima možete provesti ugodno vrijeme, a odmor u kontinentalnom dijelu može biti itekako ugodan. I to u srcu Hrvatskog zagorja, u Termama Jezerčica, savršenom mjestu za gastronomske gušte, relaksaciju, druženje i zabavu, dostojnoj alternativi za more

Kada se mnoge pita kako bi izgledao njihov idealan opuštajući vikend, često kao odgovor navode upravo terme. Vrijeme je za još jednu ultra preporuku za predah od grada i svakodnevnih obaveza u kraj koji možda još uvijek niste imali priliku posjetiti. Ne sumnjamo da ćete dolaskom tamo, upijanjem pogleda i sunca, imati veliki upitnik iza glave – kako ih već niste posjetili?

Hrvatska je zemlja bogata prirodnim ljepotama, a jedan od njenih skrivenih dragulja su Terme Jezerčica. Na samo 20-ak minuta vožnje od Zagreba, zanimljivo je odredište za ugodan vikend odmor na kontinentu koji pruža jedinstveno iskustvo za opuštanje te će svakoga osvojiti na prvi pogled. Odličan su izbor za vikend izlet za sve uzraste tijekom cijele godine.

Dragocjeni trenutci opuštanja

Plivanje i opuštanje u bazenima s termalnom vodom koja je fantastična za zdravlje uz raznolike spa tretmane, savršena su wellness kombinacija koja će opustiti tijelo i nahraniti duh. Kao stvoreni su za roditeljski predah.

U četiri ambijentalno uređene prostorije tim vrhunskih medicinskih fizioterapeuta može se uživati u sjajnim programima relaksacije - nezaboravnim tretmanima raznih masaža, tretmana tijela kao i njege lica. Unutar Wellness & SPA centra se nalaze dva prostora za opuštanje i uživanje u toplim napicima, a osim klasične, turske i finske saune možete se prepustiti čarima aroma finske saune, panoramske finske saune, infracrvene saune, vanjskom whirlpool s terasom za sunčanje te hladnom vanjskom bazenu za fazu hlađenja.

Vrijeme za termalno uživanje

Terme Jezerčica su dokaz da za uspjeh u turizmu nije potrebna obala i more, već kvalitetna i šarolika ponuda koja će potaknuti goste na razne aktivnosti. Isto tako, ovdje ćete pronaći mjesto za regeneraciju ili se samo prepustiti miru i tišini. U Termama Jezerčica svatko može pronaći kutak za sebe i može provesti cijeli vikend jer centar nudi mnoštvo sadržaja u odličnoj atmosferi.

Smještaj po mjeri obitelji

Hotel nudi udoban smještaj u 52 sobe, unutarnji i vanjski vodeni park s osam bazena, vodenu atrakciju sa 6 tobogana, SPA zonu i suvremeno opremljen wellness centar za nezaboravno opuštanje tijekom vašeg boravka.

Osim toga, mnogi će se moći opustiti uz mali nogomet, stolni tenis ili badminton. Svim posjetiteljima na raspolaganju su besplatne ležaljke te široka ponuda pića i jela u Sunshine baru ili Pool baru, a tijekom ljetnih mjeseci u ponudi je i masaža na otvorenom i to po posebnim cijenama. Dodatnu uživanciju može nadopunit šetnja kroz Grad labirinta koji su smješteni u neposrednoj blizini kompleksa.

Vodena atrakcija

U očekivanju sezone kupanja na otvorenom brčkanje u zatvorenim bazenima skratit će iščekivanje izležavanja na sunčanoj terasi, no posebnu atrakciju u Termama Jezerčica predstavlja vanjski vodeni park koji je otvoren u ljetnim mjesecima gdje gosti mogu uživati u velikom bazenu, bazenu s tri tobogana, hidro-masažom i masažnim topovima, vodenoj atrakciji sa spray parkom, 'play house-om' i 6 tobogana. Najmlađi mogu nesmetano boraviti u bazenu s toboganima te dječjem igralištu sa spravama za penjanje i ljuljačkama.

Tu je i unutarnji vodeni park s prirodnom termalnom vodom koji je otvoren cijele godine te nudi pet bazena za sve uzraste i 2 velika whirlpoola uz relaksacijski bazen s toplim gejzirima, dječji bazen s toboganima, rekreacijski bazen s efektom umjetne kiše, bazen za bebe s animacijama te plivački bazen. Važno je za spomenuti da svaki dan preko tjedna, dva puta dnevno fizioterapeuti održavaju vježbe u rekreacijskom bazenu.

Zadovoljit će sve ukuse

Za sve posjetitelje hotelski restoran nudi tradicionalnu a la carte zagorsku kuhinju kombinaciju domaće i internacionalne kuhinje te zdravu prehranu koju jednostavno morate probati uz bogati izbor vrhunskih domaćih vina. Specijaliteta pripremaju kulinarski stručnjaci u restoranu, a osim njega tu je i ugodni ambijent Lobby bara, IN-bara, Slastičarne ili Sunshine bara pokraj vanjskih bazena.

Inače, restoran hotela Terme Jezerčica može primiti do 200 osoba te je idealno mjesto za organizaciju svečanih i svadbenih večera, prijema i domjenaka.

Kampiranje tijekom cijele godine

U kampu Terme Jezerčica smještenom uz sam Hotel Terme Jezerčica na izvoru termalne vode u Donjoj Stubici može se kampirati tijekom cijele godinu, a idealan je za obitelji i goste. Svojim bogatim izborom sportsko-rekreacijskih sadržaja i animacijskih programa jamče da ondje nikome neće biti dosadno.

Na 16000 m2 smješteno je 15 mobilnih kućica, 18 parcela za autodomove (kampere) i kamp kućice te 10 parcela za šatore, te 10 u potpunosti opremljenih šatora. Tu je i grijani centralni sanitarni objekt s privatnim kupaonama, suvremenim priključcima na parcelama za auto kućice i prostor za kampiranje te moderne mobilne kućice. Osiguran je i prostor za pražnjenje i čišćenje kemijskih WC-a autodomova (kampera) i kamp kućica, a svi koji imaju kućne ljubimce mogu ih povesti sa sobom jer su ondje dobrodošli te je za njihovo pranje i sušenje napravljen poseban prostor.

Ovo mjesto pruža za svakog po nešto, prvenstveno jedinstveno iskustvo, ugodnu atmosferu, spajajući lokalne tradicije s ambijentom u očaravajućoj prirodi. Poželite li posjetiti u ovu čarobnu oazu mira, hedonizma, relaksacije i guštanja, rezervirajte svoje mjesto ovdje.

Prilog je napravljen u produkciji Tnative tima tportala u skladu s najvišim profesionalnim standardima te u suradnji s Rudan d.o.o.