chic izdanje

Prsten na ruci i osmijeh na licu: Jennifer Lopez dugo nije izgledala ovako dobro

08.07.2024 u 19:05

Jennifer Lopez

Izvor: Profimedia / Autor: - / INSTAR Images / Profimedia, canva

Bionic
Reading

Holivudska zvijezda zablistala je u šetnji New Yorkom u mladenačkom izdanju sastavljenom od divne cvjetne haljine i chic modnih dodataka

U jeku šuškanja o sve bližem razvodu s Benom Affleckom, Jennifer Lopez osvanula je u mladenačkom izdanju koje pršti ženstvenošću i omiljenim modnim simbolima ljeta.

U njenoj posljednjoj modnoj kombinaciji vidjeli smo, naime, neke od mnogima najdražih ljetnih komada - od predivne haljine, preko torbice od rafije, do visokih espadrila.

Kao da ste na Maldivima: Ovo su najljepše pješčane plaže Hrvatske Izvor: Ostale fotografije / Autor: Neven Bučević

Čini se kako je slavna glumica i pjevačica učinila sve što može kako bi zadržala duh odmora u Italiji i SAD-u, na kojem je uživala proteklih dana, te je u šetnji New Yorkom osvanula u vintage maksi haljini lepršave suknje s čipkom, suženog struka te jednostrukog volana koji je činio rukave.

Romantični dojam pojačao je ružičasti cvjetni uzorak, ali i modni dodaci koje je vješto uskladila, pri čemu je u prvom planu ponovno bila Diorova pletena torbica s izvezenim ružama, od koje se u posljednje vrijeme ne odvaja.

Uz nju su izvrsno pristajale espadrile s platformom, a upravo s ovim komadima možete pridati ljetni prizvuk svakom stajlingu, ali i dozu chica jer je riječ o komadima kojima bi teško odoljele i slavne Francuskinje.

  • +8
Jennifer Lopez Izvor: Profimedia / Autor: T.JACKSON / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Jennifer Lopez ovaj stajling vrijedan kopiranja začinila je uobičajenim naočalama, visokim repom i srebrnim naušnicama u obliku koluta te New Yorkom prošetala s kćeri Emme i menadžerom Bennyjem Medinom.

S njime je par dana ranije uočena kako kupuje biljke u Hamptonsu, također noseći Diorovu pletenu torbu, ali i vjenčani prsten koji i dalje ne skida s ruke. S prstenom je danas uočen i Ben Affleck, a je li sve predstava za javnost, uskoro bismo mogli i službeno doznati.

MOŽE LI SPASITI BRAK?

Nada još uvijek tinja: Ben Affleck ne skida vjenčani prsten

Pogledaj galeriju