NAGRADNJAČA

Rashladite se u Termama Tuhelj

30.06.2014 u 10:27

Bionic
Reading

Terme Tuhelj grade campping resort sa 150 parcela, započele su suradnju s velikim wellness majstorom Peđom Filipovićem, a i Terme Tuhelj i Terme Olimia uvele su nekoliko novih wellness tretmana, pri čemu bitnu prekretnicu čini vitalna hrana - novi koncept zdrave prehrane, označen od sada simbolom jabuke u ugostiteljskim objektima

Bivši hrvatski plivač Gordan Kožulj te TV voditeljica i pjevačica Sanja Doležal, novi su ambasadori kvalitete i dobrog imidža za 2014. godinu, koji će predstavljati Terme Tuhelj te prenositi svoja iskustva i doživljaje javnosti i prijateljima. Ponosni na veliki broj stalnih gostiju, Terme Tuhelj i dalje nastavljaju kampanju 'Postani ambasador' te tako i dalje daju mogućnost svim svojim gostima da postanu njihovi ambasadori dobre volje te da šire pozitivne emocije, i to putem nekoliko kanala, web stranice Terma Tuhelj, Facebook stranice Terma Tuhelj ili putem online razglednice koja je dostupna tijekom boravka u hotelu Well****.

Osluškivanjem potreba gostiju kao i sljedeći selfness pristup koji su Terme Olimia i Terme Tuhelj započele, uveden je koncept vitalne prehrane u kojem se 30% hrane priprema s posebnom pažnjom te pravilnom kombinacijom nutritivnih elemenata. Osoblje ugostiteljstva Terma Tuhelj i Terma Olimia prošlo je brojne edukacije kako bi naučili spremati hranu s drugačijim namirnicama i na drugačiji način. Vitalna hrana u restoranima označena je simbolom jabuke kako bi gost mogao vidjeti da se radi o vitalnom jelu te time složiti svoj vitalni obrok. Isto tako gostima su na raspolaganju začini i ulja sa savjetima zašto je određeni začin dobar te kako ga kombinirati s određenim jelom. Isti princip je i s hladno prešanim uljima. Velika pažnja posvećuje se pripremi hrane pred gostom te je zbog toga u funkciji show cooking gdje gost može sam iskombinirati namirnice i savjetovati se s našim kuharima.

Izgradnjom wellness noviteta kao što je hamam, private spa i panoramska sauna, došlo je do ideje o proširenju wellness ponude. To se prvenstveno javilo početkom suradnje s velikim wellness majstorom Pedžom Filipovićem.

Shodno tome, u SPAeVITA centru razvijeno je nekoliko novih tretmana kao što su: Antistress masaža Kalma, Ayra zvučna masaža tibetanskim zdjelama koja umiruje raspršene misli i preopterećen um i obnavlja životnu energiju te relfeksna masaža stopala 'Hod po oblacima' koja potpuno balansira rad svih unutrašnjih organa i cijelo tijelo dovodi u savršenu ravnotežu.

Ritual kuće je tri minutni ritual koji je gostima i djelatnicima predstavljen kao pozitivna navika za početak dana, a on je ujedno i dio selfness koncepta. Radi se o pomno osmišljenim vježbama koje potiču kruženje vitalne energije koje aktiviraju sve stanice.

Tportal.hr je za svoje čitatelje pripremio tri cjelodnevne ulaznice za Terme Tuhelj!

Ulaznicu su osvojili:

Sambolec Darko
Mirna Vrbljanin Pavešić
Kruno Bokor