FASHION GURU:

Renata Sopek konačno izgleda drugačije i svježe

14.10.2014 u 14:16

Bionic
Reading

Čini se da su upalile kritike Fashion Gurua upućene na račun odabira haljina Renate Sopek pa je lijepa voditeljica ugodno iznenadila za filmsku premijeru odabravši haljinu koja, gle čuda, nije tuba-kroja

'Nakon što je iznosila sve tuba-haljine naša fitnes guruica konačno nas je počastila i nekim drugim krojem. Osim što je odustala od tog izdanja 'seksi sam, a ne bih htjela biti baš too much', odjenula je i nešto šareno. Ne znam kome treba zahvaliti na tome, ali ću samo reći - mašala. Odmah izgleda novo, drugačije i svježe', ovaj je put Guru sipao same pohvale na račun Renate Sopek.

Valerija Đurđević

Da ne bi sve ostalo samo na pohvalama, pobrinuo se i ovaj put, a kritike su danas bile usmjerene lijepoj Valeriji Đurđević. 'To isto se ne bi moglo reći za gospođu Đurđević. Poznato je to da je ljubiteljica dosta agresivnih odjevnih komada pa ovaj put nastavlja u istom revijalnom tonu. To je zanimljivo i počne ti raditi mašta sto na sat, ali mislim da bi trebala koji put promijeniti stil i pokazati je li moda nešto što stvarno voli ili jednostavno samo želi biti zapažena, jer su njezini komadi baš takvi', zaključio je Feshi.