STARE NAVIKE

Rihanna želi dijete s Chrisom Brownom

07.12.2012 u 08:39

Bionic
Reading

Svi se pitaju jesu li Rihanna i Chris Brown opet par. Kako navode britanski mediji, ne samo da su par, nego je Rihanna tražila pauzu od svoje izdavačke kuće jer želi dijete s Chrisom

Osim britanskog tabloida The Sun koji donosi priču o tome kako pjevačica Rihanna uzima pauzu u karijeri jer želi dijete s bivšim dečkom Chrisom Brownom, izvor je za magazin Closer rekao:

'Pitala je u svojoj izdavačkoj kući kad bi bilo najbolje vrijeme da uzme pauzu u karijeri jer želi dijete. Oni su samo blenuli u nju, svima su se pojavili upitnici nad glavama. No ona nema slobodnog vremena u svom rasporedu sve do 2014.'

Rihanna i Chris su posljednjih tjedana nerazdvojni. Ona je čak otputovala u Njemačku kako bi bila s njim na turneji, a na Twitteru objavljuju provokativne fotke sa zajedničkih provoda.

Rihannina mama navodno nije nimalo sretna zbog pomirenja. 'Nazvala je Rihannu i vikala na nju, pitala je što to radi sa svojim životom. Rekla joj je da ne troši vrijeme na Chrisa i pitala je želi li zbilja da takav muškarac bude otac njenog djeteta', rekao je izvor za Closer.

Osjeća li Chris Brown isto kao Rihanna, nije poznato.