SAVRŠEN ODABIR

Romantična haljina lijepe danske princeze za svaku je pohvalu

11.05.2017 u 14:25

Bionic
Reading

Danska princeza Mary bila je među najzapaženijim uzvanicama na svečanom obilježavanju 80. rođendana norveškog kralja Haralda i njegove supruge, kraljice Sofije

Zgodna 45-godišnja brineta, inače majka četvero djece, često proglašavana jednom od najbolje odjevenih dama s kraljevskih dvora, ponovno je potvrdila zašto je modni kritičari smatraju kraljicom stila. U mnogim je modnim anketama suvereno s trona zbacila i modnu ikonu Kate Middleton.

Princeza Mary
Princeza Mary Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Princeza Mary preferira decentne, ali vrlo ženstvene kreacije, što je njezina formula od koje ne odustaje. Modni kritičari hvale njezin osjećaj za modu, a kao i mnoge pripadnice ljepšeg spola, i ona ne može odoljeti lijepim i skupim cipelama pa vrlo rado nosi loubutinke ili cipele Gianvita Rossija.

  • +3
Danska princeza Mary Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Za posjet Norveškoj elegantna princeza odabrala je jednostavnu, a opet upečatljivu kreaciju: trendi haljinu cvjetnog uzorka koja je lijepo naglasila njezinu skladnu figuru. Odličan je stajling upotpunila srebrnim štiklama, crnim clutchem i zanimljivim naušnicama.

Elegantna princeza, inače rođena Australka, izgledala je vrlo ljupko u ovom romantičnom outfitu, a kako je padala kiša, suprug princ Frederik poput pravog džentlmena ju je s kišobranom pratio na crvenom tepihu.

Premda su u braku već 13 godina, princeza Mary i princ Frederik još uvijek izgledaju zaljubljeno i sretno, pa je njihova romantična šetnja pod kišobranom mnoge podsjetila na scenu iz nekog holivudskog klasika.