KAREN ELSON

Romantična vjenčanica slavne ljepotice oduševit će mladenke koje cijene unikatan stil

09.09.2024 u 14:27

  • +4

Vjenčanica Karen Elson

Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Bionic
Reading

Legendarna britanska manekenka Karen Elson (44) izgovorila je sudbonosno 'da' svom odabraniku Leeju Fosteru, a u njezinu se romantičnu vjenčanicu nije teško zaljubiti

Ovo vjenčanje pretvorilo se u događaj sezone u New Yorku jer su se na njemu našla mnoga poznata lica, poput Helene Christensen, Lane Del Rey s novim dečkom opasnog zanimanja Jeremyjem Dufreneom, Taylor Swift i Travisa Kelcea, no svi bruje o raskošnoj vjenčanici lijepe mladenke.

Riječ je o spektakularnoj kreaciji raskošnog kroja s visokim ovratnikom, tričetvrt prozirnim rukavima, voluminoznim donjim dijelom i efektnim detaljima od čipke koji joj daju pomalo retro štih.

Ova divna vjenčanica maxi duljine, rađena po mjeri u Valentinu, doista sjajno pristaje manekenki koja je prije bila u braku s Jackom Whiteom, članom The White Stripesa.

Haljinu je upotpunila romantičnim buketom i jednostavnom, ali vrlo ženstvenom frizurom.

Vjenčanicu potpisuje Valentino

Kosu je stilizirala u blage valove i ukrasila je cool kopčom u obliku mašne dok joj je make up bio glamurozan.

Pogledajte najljepše vjenčanice slavnih ljepotica Izvor: Profimedia / Autor: Neven Bučević

Karen i Lee, kolekcionar umjetnina i kustos, u vezi su od 2022., a zaručili su se u studenome prošle godine. Vjenčali su se u Electric Lady Studios, njujorškom glazbenom studiju koji je osnovao Jimi Hendrix i u kojem je mladoženja sada partner.

Inače, mjesecima prije nego što je kročila u atelje kuće Valentino kako bi isprobala vjenčanicu, mladenka - koja je otkrivena kao model sa 16 godina u Manchesteru te se pojavila na više od 50 naslovnica poznatih modnih časopisa - napisala je svojevrsno ljubavno pismo kreativnom direktoru Valentina Alessandru Micheleu tražeći od njega da joj kreira vjenčanica, prvu ikada proizvedenu od dizajnera za tu kuću.

'Poznajem Alessandra puno godina i znala sam da će njegov dizajnerski dodir biti sanjiv, čaroban i 'vrlo Karen'. Pisala sam mu s pitanjem bi li mi napravio vjenčanicu i bio dio ovog posebnog razdoblja u mom životu. Srećom po mene, rado je pristao', rekla je svestrana manekenka i glazbenica koja je od 2005. do 2013. bila u braku s Jackom Whiteom, s kojim ima dvoje djece, sina i kćer.

Krajnji rezultat je predivna haljina od izvezenog bijelog svilenog tila, podstavljena slojem svijetlog žoržeta. Vez u nebeskoplavoj i boji slonovače uključuje perle i kamenčiće. Zvonasti rukavi od tila čine je ženstvenom, a posebnost joj daju volani spojeni sa strane. Naposljetku, pojas u struku vezan je u mašnu na leđima i ima motiv buketa s cvijećem, laticama i stapkama od svile, u potpunosti ručno izrađene i oslikane u nijansama veza.

  • +6
Poznati na vjenčanju Karen Elson Izvor: Profimedia / Autor: - / INSTAR Images; JosiahW / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia; montaža tportal