BOLJE NE MOŽE

Samo ona može izgledati ovako dobro u trapericama i košulji

10.11.2014 u 14:18

Bionic
Reading

Lijepa stilistica Olivia Palermo i u poderanim trapericama te jednostavnoj bijeloj košulji izgleda kao da je sišla s modne piste

Modna ikona pojavila se na događanju u Miamiju u jednostavnoj kombinaciji i svejedno uspjela ostaviti itekako upečatljiv dojam.

Bijela košulja je sjajan izbor za svaku prigodu, a dokazala je to svojim primjerom ovaj put Olivia Palermo odjenuvši naizgled najjednostavniju moguću kombinaciju - uske traperice i vječnu bijelu košulju. Klasični komad odjeće koji bi svatko trebao imati uvijek je trendi i nosiv u svim kombinacijama.

Slavna američka modna dizajnerica Carolina Herrera redovito ima vječnu bijelu košulju u svojim kolekcijama još od 1981. i tvrdi da je se nikad neće zasititi. 'Volim bijele košulje jer mi dođu kao nekakva sigurnosna, spasonosna dekica. Možete je nositi uz bilo što. Najveća je draž bijele košulje u tome što ovisi o osobi kako će je nositi', tvrdi Herrera i otkriva da je najvažnije to da vam dobro pristaje.

Toga je itekako svjesna i uvijek dobro odjevena Olivia, a kombinirala ju je s poderanim skinny trapericama AG Adriano Goldschmied i ubojito seksi štiklama brenda Aquazzura, koje je sama dizajnirala. Brend Aquazzura poznat je po seksi štiklama s laserski izrezanim uzorcima na svojim modelima, a Palermo je za njega ove godine dizajnirala minikolekciju.