LJEPOTA JE U JEDNOSTAVNOSTI

Sanja Doležal u maloj crnoj haljini plijenila izgledom

25.10.2017 u 10:40

Bionic
Reading

Na prvoj večeri 25. po redu modne manifestacije Bipa Fashion.hr Sanja Doležal je pokazala da nema problem s recikliranjem odjeće, ali i potvrdila da je mala crna haljina uvijek pametan izbor

U utorak je na Zagrebačkom velesajmu započeo 25. Bipa Fashion.hr, a prvu večer najznačajnijeg modnog događaja u Hrvatskoj otvorio je Robert Sever koji je posjetiteljima tradicionalno priredio modnu poslasticu. Etablirani domaći dizajner predstavio je ženstvenu i nosivu kolekciju za jesen/zimu 2018. koja odiše zemljanim tonovima i jednostavnošću.

Iz prvog reda reviju su pomno pratile Ana Begić Tahiri, Kristina Šalinović, Tara Rosandić, Andrea Andrassy, Sonja Kovač, Tihana Harapin Zalepugin, Žanamari Lalić i brojne druge poznate face koje su Severa nagradile gromoglasnim pljeskom.

  • +15
Poznati na reviji Roberta Severa Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Jedna od poznatih dama koja je došla podržati dizajnera bila je i Sanja Doležal. 54-godišnja voditeljica, koja je u intervjuu za tportal priznala da rado nosi odjeću s domaćim potpisom, kao i to da nastoji davati podršku mladim dizajnerima, plijenila je izgledom.

Otkako je stesala liniju, lijepa voditeljica blista punim sjajem, a iako se nedavno našla u centru medijske pažnje zbog navodnih natpisa da je pronašla novu ljubav s misterioznim Antom, mi ćemo njezin mladolik izgled i vidno zadovoljstvo na licu pripisati novoj figuri na kojoj je marljivo radila.

Sanja Doležal Izvor: Cropix / Autor: Sandra Simunovic / Cropix

Plavokosa voditeljica dosljedna je svom jednostavnom stilu pa je tako na reviju došla odjevena u provjerenu kombinaciju, bez suviše upečatljivih detalja i modnih dodataka. Asimetrična crna midi haljina koju je nosila potpis je domaćeg brenda LeiLou dizajnerice Aleksandre Dojčinović, na čijoj je modnoj reviji u svibnju Sanja zablistala u gotovo identičnom stajlingu.

Oba puta voditeljica je upotpunila outfit trendi crnim ruksakom Patrizia Pepe, no za razliku od crnih balerinki na vezanje koje je nosila na reviji Aleksandre Dojčinović, ovog puta Sanja se odlučila za elegantne crne štikle i nezaobilazne valove u kosi koji su postali njezin zaštitni znak.

  • +65
Revija Roberta Severa Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

'Nikad mi nije dosta donjeg rublja, obožavam ga. Volim i cipele, a od torbi uglavnom nosim jednu ili dvije. Često sam kupovala na brzinu, pa se to nije pokazalo kao pametno', izjavila je nedavno Sanja Doležal za tportal, dodavši kako u slobodno vrijeme najradije nosi traperice, majice i tenisice, a najbolje se ipak osjeća u pidžami.