NOVO IZDANJE

Sanja Musić Milanović ne boji se modne reciklaže; na već viđenom stajlingu promijenila jedan detalj

27.05.2024 u 18:31

Bionic
Reading

Supruga hrvatskog predsjednika Zorana Milanovića, prof.dr.sc. Sanja Musić Milanović, za susret sa suprugom češkog predsjednika odabrala je još jedno elegantno modno izdanje

Danas se u Daruvaru supruga hrvatskog predsjednika, prof.dr.sc. Sanja Musić Milanović, susrela sa suprugom češkog predsjednika Evom Pavlovom koja boravi u Hrvatskoj na poziv Češkog kulturnog centra iz Daruvara. Za ovu prigodu prva dama Hrvatske odlučila se na modnu reciklažu i nije pogriješila.

Sanja Musić Milanović odjenula je kombinaciju koju je nosila u rujnu prošle godine kada je sa suprugom, predsjednikom Zoranom Milanovićem boravila u Kanadi gdje su posjetili i zajednicu iseljenika.

Riječ je o suknji midaxi duljine, koju je prošle godine nosila i na Sinjskoj alci i to u kombinaciji sa crnom bluzom s motivom cvijeća. Ovoga ju je puta, baš kao i u Kanadi, iskombinirala uz bež sako i cipelama na petu, a jedina je razlika bila u topu kojeg je nosila ispod sakoa.

Sanja Musić Milanović Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Ured predsjednika Republike Hrvatske / Filip Glas

Ovoga je puta bila riječ o bež topu koji je bio uz tijelo i okruglog izreza oko vrata, dok je za prijašnje pojavljivanje odabrala ležerniju varijantu.

Njezin sad već zaštitni znak, crveni ruž i raspuštena kosa stilizirana u blagim valovima pri krajevima, odlično su se još jednom uklopili u modno izdanje prve dame.

sve osim nogometa

Učitavanje...