NOVI IZGLED DOMA

Sedam savjeta kako uštediti novac na kupnji namještaja i dekoracija

03.11.2020 u 06:45

Bionic
Reading

Oni koji obožavaju svom domu s vremena na vrijeme podariti makeover i uvijek su u potrazi za nekim novim komadom nameštaja i dekoracija, do sada su sigurno primijetili koliko takvi zahvati mogu biti skupi, a uz ovih sedam savjeta možete uštedjeti značajan novčani iznos pri sljedećoj kupovini

Kupujte na buvljacima

Vjerojatno ne postoji bolje mjesto od buvljaka u potrazi za cjenovno pristupačnim namještajem i dekoracijama. Uz malo sreće, pronaći ćete pravo blago po niskim cijenama – od vintage barskih stolica, lustera i različitih dodataka poput srebrnog pribora za jelo ili svijećnjaka.

Kupujte u jeftinim trgovinama namještajem

Iako je posljednjih godina brojnim kupcima namještaja i dekoracija omiljeno odredište švedska Ikea, postoji mnoštvo drugih (internetskih) trgovina koje su svom asortimanu imaju podjednako trendovske i jeftine predmeta za dom, ukoliko ne morate nužno posjedovati komade s dizajnerskim potpisom.

Registrirajte se na stranicama trgovina i pristupite klubu vjernosti

Brojne trgovine namještajem i dekoracijama nude opciju učlanjena u svoj klub vjernosti te vam na taj način omogućuju pristup različitim komadima iz svog bogatog asortimana sa značajnim popustima.

Kupovina rabljenog namještaja i dekoracija

Iako brojni zaziru od ovakve kupnje, brojne trgovine namještajem nude opciju kupnje izložbenih primjeraka namještaja i dekoracija koje se ponekad nude i u pola cijene, a često je riječ o minimalnim oštećenjima poput ogrebotina na nogama stolice koje nisu previše uočljive.

Prijavite se na newslettere trgovina

U misiji štednje novaca na kupnji namještaja i dekoracija nije zgorega prijaviti se na primanje newslettera svojih omiljenih trgovina i brendova. Već prilikom prve registracije brojni nude početni popust od 10 posto na prvu narudžbu, a i među prvima ćete biti obaviješteni kada kreću rasprodaje ili posebne akcije. Osim toga, omiljene trgovine možete pratiti i na društvenim mrežama gdje kupce nerijetko očekuju ekskluzivni popusti.

Kupujte na rasprodajama

Period sezonskih rasprodaja, kao po pitanju modnih artikala, idealno je vrijeme za kupnju novoga namještaja i dekoracija. Izbjegavanjem kupnje komada za dom čim se pojave u trgovinama još je jedan od načina na koji možete uštediti novce.

Promotrite outlet ponudu trgovina

Ne želite čekati na sljedeću rasprodaju ili otići na buvljak? U tom slučaju idealno rješenje su i outlet trgovine namještajem i dekoracijama. Brojne trgovine namještajem na svojim web stranicama imaju opciju kupovine namještaja i dekoracija iz prošlih kolekcija ili izložbenih primjeraka po niskim cijenama, a ništa lošije rješenje u uštedi novaca nisu ni oglasi kojima ljudi prodaju ili poklanjaju često dobro očuvane komade.