tu su i sambe

Severina u stajlingu kakav se rijetko viđa: Cijena je paprena, ali jasno je zašto ga nosi

25.10.2024 u 21:21

Bionic
Reading

Splitska pjevačica za uživanje u Sintri odjenula je ugodan spoj košulje i haljine te sve zaokružila popularnim Adidas Samba tenisicama

Popularna domaća pjevačica Severina ovih dana uživa na odmoru u Portugalu, iz kojeg se svojim pratiteljima na društvenim mrežama svakodnevno javlja s novim doživljajima.

Danas se oglasila iz predivne Sintre, okruga koji pripada Lisabonu, a ističe se predivnom Nacionalnom palačom i kamenih dvorcem.

Najvažnije žene u životu Amal Clooney Izvor: Društvene mreže / Autor: Profimedia/montaža Neven Bučević

Severina na odmoru u Portugalu

No, čak i više od ljepota krajolika i povijesnih zdanja, pozornost je plijenila sama Severina, točnije, njena modna kombinacija.

Slavna splitska pjevačica osvanula je u stajlingu kakav se zaista rijetko viđa. Riječ je o usklađenoj kombinaciji košulje i širokih hlača s potpisom Dolce&Gabbane, šarenog uzorka na krem podlozi i rubovima u spoju crne boje s bijelim točkama.

S obzirom na to da košulja košta 1950 eura, a hlače još toliko, možemo reći da se radi o podosta skupocjenom outfitu za koji je potrebno izdvojiti, za mnoge, pravo malo bogatstvo. No, s obzirom da se nalazi u živopisnom Portugalu, čija je arhitektura poznata po šarolikim dizajnima, jasno je i zašto ga je baš sada odabrala.

Ne odustaje od Adidas Sambi

Ovu efektnu kombinaciju Severine je zaokružila popularnim jeftinim tenisicama Adidas Samba, i to u najpopularnijem spoju bijele i crne boje, jasno dajući do znanja da se, kao i brojne modne zaljubljenice, još uvijek nije spremna odreći ovog godinama najpopularnijeg modela.

ROKERSKI LOOK

Cool stajling: Severina izgleda bolje no ikada u kožnim hlačama i majici s printom

Pogledaj galeriju

Stajlingu je dodala i elegantan crni blejzer, sunčane naočale i jednostavan zlatni nakit, dok je kosu nosila u polupodignutoj frizuri. Sve u svemu, outfit kao stvoren za predivni Portugal!