ljetni must have

Zara ima hit torbu: Izgleda kao dizajnerska, a košta manje od 40 eura

28.06.2024 u 14:23

Bionic
Reading

Pletene torbe izrađene od prirodnih materijala apsolutni su must-have u ljetnim mjesecima, a njihovoj popularnost svjedoči i ponuda kako luksuznih tako i high street brendova. A na policama Zare se jedan posebno dobar primjerak

Među ljetnim osnovama svake zaljubljenice u modu nalazi se točno određen model torbe: velike, izrađene od prirodnih pletenih materijala i to u prirodnim, bež nijansama. Riječ je o modelu koji se tako dobro i lako kombinira uz svaki ljetni look u ormaru i koji je uz to vrlo udoban i praktičan za nošenje.

Stoga ne čudi što brendovi poput Zare među svojim ljetnim novitetima imaju nekoliko modela ovog stila. A ni luksuzni brendovi ne izostavljaju torbe od rafije sa svojih polica se za rafiju. Neki se čak i usude ovom klasiku dati zaokret čineći ga više trendi no ikad. Upravo se to dogodilo u slučaju Balenciage, luksuzni brend je predložio pletenu torbu originalnog oblika kojoj je dodao crne kožne ručke kako bi joj dao sjajan sofisticirani dodir.

Zara torba Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Balenciaga svoj model opisuje kao slamnatu torbu za plažu, ali za kombinaciju uz nju predlaže čak i elegantne tamne lookove i cipele na visoku petu. Dokaz je to da je riječ o doista svestranom modelu koji se lako prilagođava svakoj prilici. Ubrzo je ovaj dizajn postigao zamjetan uspjeh te je poslužio kao inspiracije za druge marke.

Zara je jedan od onih brendova koji dobro znaju da su velike torbe bez sumnje model par excellence za vruće mjesece. Bilo na plaži ili u gradu, ove vrste dodataka su vrući hit i basic komad koji se nosi sve do privih jesenskih dana.

Chic nijanse koje se nose ovog proljeća Izvor: Profimedia / Autor: Neven Bučević

Tako se među novitetima Inditexove tvrtke nalazi dizajn vrlo sličan Balenciaginom, pletena torba, šireg gornjeg dijela i uže, polukružnog vrha, ukrašena kontrastnom crnom ručkom. Torba, čija cijena iznosi 39,95 eura i već ima listu čekanja pa je nesumnjivo riječ o hit modelu.

SEZONSKI POGODAK

Stiže sezona ljetnih haljina, a ovo su najljepše verzije s polica Zare

Pogledaj galeriju
sve osim nogometa

Učitavanje...