MJESEČNI HOROSKOP

Siječanj Jarcima donosi financijski napredak, Vodenjacima povoljan privatni život, a Ovnovi, Škorpioni, Strijelci i Ribe moraju pripaziti na jezik

01.01.2020 u 08:04

Bionic
Reading

Vodenjaci će privlačiti druge poput magneta i sklapati poznanstva koja bi se mogla razviti u ljubav, prijateljstvo ili poslovno partnerstvo, a Jarcima su izgledni financijski napredak i povećanje profesionalnog ugleda. Strijelci bi dugim jezikom mogli pokvariti dobre ljubavne prilike, a Škorpioni ugroziti stabilnost svog odnosa. Ribama se savjetuje da ne pretjeruju u društvu pričama o svojim ljubavnim ili poslovnim nedaćama, a zbog razdražljivosti i Ovnovi moraju paziti što govore i izbjegavati sukobe

Razdoblje Jarca nepovoljno utječe na Ovnove. Želite li da vaša ljubavna idila potraje, morat ćete raščistiti račune sami sa sobom. U suprotnom nije isključeno da će vam bezrazložni strahovi narušiti sreću. Zbog nastojanja da u što kraćem roku napravite što više postat ćete vrlo razdražljivi. Ne morate škrtariti s novcem, ali se nemojte ni olako razbacivati njime.

Što čeka Ovnove u ljubavi i karijeri u siječnju, detaljno pročitajte ovdje.

  • +6
Vesna Pisarović je horoskopski Ovan, rođena je 9. travnja 1978. Izvor: Pixsell / Autor: Marko Prpic/PIXSELL

Svojim poznatim šarmom i nenametljivom samouvjerenošću slobodni Bikovi osvojit će srce nekog tko je prije njih odbio mnoge udvarače. Ako ste u vezi, vaš voljeni neće vam braniti da izlazite s prijateljima i sklapate nova poznanstva. Nemojte zloupotrebljavati njegovo povjerenje. Uvjerljiv nastup i vještina s kojom ćete sklapati kontakte uvećat vam ugled u poslovnim krugovima.

Što čeka Bikove u ljubavi i karijeri u siječnju, detaljno pročitajte ovdje.

Željni zabave i druženja, Blizanci će često izbivati iz doma, zbog čega ćete biti meta brojnih prigovora ukućana. Od 15. siječnja bit ćete raspoloženi za erotske užitke, ali ne i za nešto ozbiljnije. Bit će vam neugodno objasniti to drugoj strani, koja ima veće planove s vama. Vaše praktične zamisli i trezven pristup poslu pokazat će se dobitnom formulom. Uz dozu šarma lako ćete pridobiti nadređene ili poslovne partnere.

Što čeka Blizance u ljubavi i karijeri u siječnju, detaljno pročitajte ovdje.

  • +5
Sandra Perković rođena je u znaku Blizanaca 21. lipnja 1990. Izvor: Pixsell / Autor: Sandra Simunovic/PIXSELL

Rakovi će biti vrlo popularni kao rame za plakanje. Ne morate razbijati glavu problemima vaših prijatelja. Možda im nije potreban savjet nego samo dobar slušač. Imat ćete minimum poticaja za rad i učenje. Unatoč tom nedostatku stisnite zube, bacite se na posao i ne pokazujte slabost. Provjerite stanje duga i podmirite dospjele račune. Budete li odugovlačili, vjerovnici neće imati milosti prema vama.

Što čeka Rakove u ljubavi i karijeri u siječnju, detaljno pročitajte ovdje.

Manjkom tolerancije i svojeglavošću Lavovi bi mogli pokvariti odnos s voljenom osobom. Pokušajte naći zajednički jezik. Očekivana isplata mogla bi kasniti ili biti manja nego što ste mislili. Nemojte unaprijed potrošiti novac koji još nemate. Sviđalo vam se to ili ne, možda će najbolje biti da odnesete neki vrijedan predmet u zalagaonicu.

Što čeka Lavove u ljubavi i karijeri u siječnju, detaljno pročitajte ovdje.

  • +2
Chris Hemsworth u horoskopu je Lav, rođen je 11. kolovoza 1983. Izvor: EPA / Autor: BIANCA DE MARCHI

Djevice, veza će vam pristojno funkcionirati, ali nemojte se uljuljkati i zanemariti romantiku. Igrom slučaja i vi i voljeni istovremeno ćete se zainteresirati za rubne znanosti, alternativnu medicinu ili religiju. Od vas će se tražiti više prilagodljivosti i otvorenosti za promjene. Udovoljite li tim zahtjevima, uspjeh vas neće zaobići. Od 15. siječnja nepovoljno položena Venera nalaže vam da trošite u skladu s mogućnostima.

Što čeka Djevice u ljubavi i karijeri u siječnju, detaljno pročitajte ovdje.

  • +3
Sofia Richie je horoskopska Djevica, rođena je 24. kolovoza 1998. Izvor: Profimedia / Autor: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Jedan bi prisan odnos Vaga mogao puknuti zbog novčanih nesuglasica. Kompromis će biti daleko najbolje rješenje. Budite vi taj koji će ga predložiti. Doživljavat ćete obaveze kao pokoru, ali nemojte ni pomišljati na zabušavanje ili odustajanje. Razmišljat ćete o dugoročnoj financijskoj stabilnosti, o fondovima i vezanoj štednji. Za poteze na tom planu pričekajte zadnjih desetak dana mjeseca.

Što čeka Vage u ljubavi i karijeri u siječnju, detaljno pročitajte ovdje.

Škorpionov nedostatak takta u ophođenju s partnerom ili simpatijom mogao bi ugroziti stabilnost odnosa. Slobodnjaci će imati više sreće s udvaranjem u drugom dijelu siječnja, ali će morati preskočiti poneku prepreku u vidu konkurencije ili miješanja obitelji. Bit ćete skloni trošiti na garderobu, putovanje ili preuređivanje doma bez računanja što bi kupovina značila za vaše financije.

Što čeka Škorpione u ljubavi i karijeri u siječnju, detaljno pročitajte ovdje.

Željni uzbuđenja i dobrog provoda, Strijelci će neprestano tragati za akcijom. Bit ćete vrlo uspješni u izbjegavanju monotonije. Društvo će to primijetiti pa će se mnogi obraćati vama u nadi da ćete ih povesti na odličan tulum. Odluke o dugoročnim ulaganjima i ulaženju u veće novčane transakcije ostavite za kraj mjeseca ili, još bolje, za početak veljače. Žurba bi naudila vašim interesima.

Što čeka Strijelce u ljubavi i karijeri u siječnju, detaljno pročitajte ovdje.

  • +3
Rita Ora u horoskopu je Strijelac, rođena je 26. studenoga 1990. Izvor: Profimedia / Autor: PLANET PHOTOS / Planet / Profimedia

Nedostatak strpljenja na sentimentalnom planu može dovesti Jarce u nezgodnu situaciju. Tempirajte ljubavnu ofenzivu za vrijeme kad Venera uđe u vama sklone Ribe. Nekom će značajnom vaše vrline upasti u oko pa će vam se javiti. Ako ste samostalni poduzetnik, ne radite na brojnim projektima, nego se usmjerite na jedan ili dva i privedite ih kraju.

Što čeka Jarce u ljubavi i karijeri u siječnju, detaljno pročitajte ovdje.

  • +3
Irina Shayk horoskopski je Jarac, rođena je 6. siječnja 1986. Izvor: Profimedia / Autor: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Vodenjacima je cijeli siječanj povoljan za privatni život, no pozitivni preokreti najvjerojatniji su u prva dva tjedna. Znat ćete što želite i kako doći do toga. Novčana pitanja nisu vam u prvom planu, ali to neće zanimati one kojima nešto dugujete. Stoga budite odgovorni, provjerite neplaćene račune i zasučite rukave na poslu.

Što čeka Vodenjake u ljubavi i karijeri u siječnju, detaljno pročitajte ovdje.

Ribe će se uspješno sklanjati od samoće i skoro stalno biti okružene ljudima. Od 15. siječnja Venera će samcima podariti uspjehe u osvajačkim pohodima, a zauzetima stabilnost u odnosima. Okolnosti su vam povoljne, ali ćete se teško prisiljavati na temeljitu pripremu. Obratite pažnju na detalje i budite kooperativni. Ostvarit ćete nešto važno kombinacijom vlastitih napora i poznanikove pomoći.

Što čeka Ribe u ljubavi i karijeri u siječnju, detaljno pročitajte ovdje.

  • +2
Anica Kovač rođena je u znaku Riba 3. ožujka 1976. Izvor: Cropix / Autor: Ronald Gorsic / CROPIX