NEODOLJIVE I BEZ ŠMINKE

Slavne ljepotice ponosno pokazuju male nesavršenosti

06.08.2015 u 11:45

Bionic
Reading

Nemojte prekrivati pjegice i sramiti ih se. Ugledajte se na slavne ljepotice koje su na Instagramu ponosno pokazale svoje simpatične pjegice od sunca

Sunčane pjege znak su osjetljivosti kože na štetne utjecaje sunčeva zračenja. Pojavljuju se na izloženijim dijelovima tijela, najčešće na licu, a nastaju zbog nakupljanja pigmenta melanina u površinskom sloju kože. Uglavnom se javljaju kod osoba svijetle ili pak crvenkaste kose i svjetlije puti već nakon kraćeg izlaganja suncu.

Pjegice od sunca su bezopasne, ali mnogi ih smatrahu estetski problemom i žele ih se riješiti ili ukloniti. U tom slučaju potrebno je lice i dijelove tijela na kojima se pjegice pojavljuju štititi redovito kremama s visokim zaštitnim faktorom, izbjegavati boravak na suncu i tretirati ih kremama koje pomažu u uklanjanju tih malih nesavršenosti.

No ljetne pjegice na preplanulu licu djeluju simpatično, a svoje male nesavršenosti odavno je prihvatila pjevačica i glumica Demi Lovato koje je nedavno objavila sebić na kojem je zablistala u izdanju bez trunke šminke, a zvijezda fotke su - simpatične pjegice.

No Demi svakako nije jedina koja voli svoje pjegice, a brojne slavne ljepotice od manekenke Gisele Bundchen, glumice Gwyneth Paltrow do it cure Kendall Jenner ponosno su pokazale simpatične pjegice na društvenim mrežama.

????

A photo posted by Kendall Jenner (@kendalljenner) on

Flashback! Met Gala 2014. Photo by @jessicaalba ??

A photo posted by Olivia Munn (@oliviamunn) on

The shadow of my former self(ie)

A photo posted by @rashidajones on

Selfie w Rocket (100yrs old!) more info at WCS.org @bronxzoo #worldturtleday

A photo posted by Lucy Liu (@lucyliu) on

Pronta pro café da manhã com a Ana e com o Louro! #MaisVocê ?????????????? Ready to go!!

A photo posted by Gisele Bündchen (@gisele) on

Happy Memorial Day ????

A photo posted by Erin Heatherton (@erinheathertonlegit) on

Yippie Ki-Yay motherf*&$rs, the Big Sky country today on @goop

A photo posted by Gwyneth Paltrow (@gwynethpaltrow) on