praktični vodič

Što je in: Odabrali smo najbolje iz ponude dječje i teen obuće za jesensku sezonu

28.08.2024 u 10:13

Bionic
Reading

Sezona povratka u školu uzbudljivo je vrijeme za djecu i roditelje. Ona ujedno znači novu školsku opremu, pribor, odjeću, a posebno nove cipele. Donosimo praktični vodič za odabir obuće koja će djeci osigurati udobnost tijekom cijelog dana, bilo da su u školi, na sportskim aktivnostima ili u igri

Roditelji prvašića, koji će tek upoznati izazove škole, srednjoškolaca kojima je najvažnije biti u trendu te roditelji studenata, koji će iskusiti, barem djelomično, čari samostalnog života, traže idealnu obuću prije povratka u školu.

Kada je riječ o cipelama, zahtjevi su poprilični – one moraju biti dizajnirane da zadovolje zahtjeve učionice, igrališta, izlazaka i svega onog između. Nova obuća trebala bi biti udobna, trendi i dovoljno izdržljiva da podnosi sve izazove u napornoj školskoj godini. I naravno, izazvati divljenje na školskim hodnicima. No, kako pomiriti i zadovoljiti zahtjeve za udobnošću, modi i pristupačnim cijenama? Jer, nemojmo se zavaravati, opremanje školaraca može biti poprilično stresno i financijski zahtjevno iskustvo. Naime, djeca, kako mlađa tako i ona starija, često su najzahtjevnija skupina, a dubina roditeljskih novčanika je ograničena.

Nagradni natječaj

Osvojite čak 3x bon u vrijednosti 100€!

Sudjelujte u Deichmann kreativnom nagradnom natječaju 'Zašto baš menii i osvojite čak 3x bon u vrijednosti 100€! Podijelite s nama kreativne razloge zašto biste baš Vi trebali osvojiti Deichmann poklon bon. Oslobodite svoju maštu i ispričajte nam vašu jedinstvenu priču! Pravila sudjelovanja pronađite ovdje.

Sretni dobitnici nagradnog natječaja su Verica Leskovar, Mario Pipunić i Marko Veizović. 

Za sudjelovanje u nagradnom natječaju klikni na gumb ispod!

klikni ako se usudiš

Što je važno pri odabiru školskih cipela?

Važno je napomenuti da će djeca nositi novu obuću čak osam sati dnevno, pet dana u tjednu. Udobnost bi stoga pri kupnji školskih cipela trebala biti na prvom mjestu. Prilikom odabira cipela za djecu, potrebno je uzeti u obzir nekoliko ključnih čimbenika. Prvo, udobnost je iznimno bitna.

Cipele koje su preuske ili preširoke mogu uzrokovati nelagodu i utjecati na djetetovu sposobnost da sudjeluju u brojnim aktivnostima. Materijali su također važni; prozračne tkanine mogu stopala održati suhima i udobnima, dok čvrsti potplati pružaju izdržljivost.

A onda dolazimo do ključnog pitanja: Što je u trendu?

Prilikom izbora, stil i izgled svakako valja uzeti u obzir. Naime, djeci je iznimno važan izgled obuće; oni najmanji žele imati ono što nose prijatelji, a starijima je najvažnije biti u trendu. Ponekad se čini nemogućim pratiti modu na školskim hodnicima.

Srećom, Deichmann, koji nudi visokokvalitetnu obuću po pristupačnim cijenama, ove jeseni lansira novu kolekciju 'Back to School', koja obuhvaća širok izbor sportske i modne obuće brendova poput Nike, Adidas, Fila i Puma, kao i dodataka poput ruksaka. Spas za sve roditelje 'u nevolji' – na jednom mjestu, po pristupačnim cijenama, moguće je opremiti školarce koji će iz trgovine izaći s osmijehom na licu.

Naime, povratak u školske klupe i svakodnevne obveze daleko je lakši s modernim školskim lookom koji će biti zamijećen. Od old school Adidas i Puma tenisica i ruksaka koji su odličan izbor za školu, ali i izvannastavne aktivnosti, klasičnih bijelih Nike i Puma tenisica koje će odmah zapeti za oko trendsetericama, Puma crnih i bijelih tenisica kao stvorenih za one koji žele nešto univerzalno, pa do Fila tenisica za trening i kopački za buduće nogometne zvijezde – 'Back to school' tjedan donosi najnovije modele iz Deichmann kolekcije koji kombiniraju udobnost i trendi izgled s fokusom na vodeće brendove koji odlično izgledaju u i izvan škole.

  • +6
Deichmann Back to School 2024. Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Prilog je napravljen u produkciji Tnative tima tportala u skladu s najvišim profesionalnim standardima u suradnji s Deichmann Hrvatska.