NEOBIČAN POKLON

Što je Ivana Banfić dobila od sina za rođendan?

18.11.2012 u 19:27

Bionic
Reading

Ivana Banfić najviše uživa kada je okružena svojim najmilijima, suprugom Krunom i njihovim sinčićem Janom, a s njima je proslavila svoj 43. rođendan

Na Ivanin rođendan sinčić Jan dobio je vodene kozice, a kako je objavila na svom Facebook profilu, dan joj nije mogao biti ljepši i ispunjeniji, piše Story. Za svoje najmilije glabenica je pripremila ukusan ručak, nakon čega su se počastili i kolačima.

'Dragi moji hvala vam na krasnim čestitkama, upravo spremam ručak, a sin mi je poklonio kozice za roćkas. Pa smo u pikicama, šareni…' napisala je brižna mama na svom Facebook proflu i poručila prijateljima da je unatoč tome nasmijana od ranoga jutra.

U nedavnom intervjuu za Story rekla je da joj se život promjenio iz temelja kada je 2009. dobila sinčića, a najveća podrška joj je suprug Kruno Ladišić, realizator programa na Novoj TV.

'Jedina i prava istinska vrijednost je čovjek i njegov život, a to ću prenijeti na svog sina. Podržat ću ga u svakom njegovom naumu, slijedit ćemo njegov put i, naravno, dati mu maksimalno podršku, što je i naša dužnost', izjavila je tada pjevačica.