UPS!

Što je provirilo ispod prekratke haljine Maje Šuput?

21.12.2012 u 09:29

Bionic
Reading

U zagrebačkom Domu sportova održan je koncert Zvijezde Hit Recordsa na kojemu su nastupali izvođači te izdavačke kuće. Najviše pažnje privukla je Maja Šuput izazvavši pravu pomutnju prekratkom haljinicom

Nerijetko pjevačica Maja Šuput mami uzdahe kratkim i uskim kreacijama na pozornici. Ekstravagantne kombinacije joj vrlo često smišlja prijatelj Marko Grubnić, poznat kao Modni Mačak. Za nastup u Domu sportova Maja je odlučila prekršiti sva pravila pa je tako na pozornicu stala odjevena u doista minimalnu opravu.

Crna čipkasta haljinica otvorenih leđa u potpunosti je otkrivala Majine vitke noge, no u jednome trenutku otkrila je doista previše. Naime jedva joj je prekrivala stražnjicu, pa je tako pjevačica u jednome trenutku pokazala gotovo sve. No vrckavu Maju to nije spriječilo da nastavi svoj energičan nastup.

Opak stajling omekšan čipkom Maja je dodatno začinila gležnjačama sa zakovicama i vrtoglavo visokom petom, dok je njezin prijatelj Marko Grubnić, odjeven u kožne hlače i bundu, pozorno pratio i snimao nastup.