MODNI SUD FASHION GURUA

Što si to Sanja Musić Milanović može dopustiti?

02.07.2013 u 11:46

  • +4

Modni odabiri za ulazak u EU

Izvor: Pixsell / Autor: Pixell

Bionic
Reading

Naše i strane političarke i njihov modni odabir za svečani ulazak Hrvatske u Europsku uniju prokomentirao je i modni znalac Fashion Guru. Ovaj put njegov britki jezik s dozom opreza pohvalio je stajlinge visokopozicioniranih dama premda nije mogao odoljeti zanimljivim usporedbama

Vesna Pusić nije bila senzacionalna, ali je bila umjerena i elegantna. No Fashion Guru njezin je modni stil usporedio s onim njemačke kancelarke Angele Merkel. 'Da pohodi europski parlament, to se zna, ali zna se i da je pokupila 'slavni' njemački štih što se tiče mode. Ako to nije netko od razvikanih njemačkih dizajnera, onda izgledaš kao kancelarka Merkel ili po novom Vesna Pusić koja je imitira svojim kostimićima. Što se tiče haljine, moram priznati da sam odahnuo jer je bila umjerena, pomalo elegantna, ali nikako ne i senzacionalna. U svakom slučaju dobro ju je nosila', rekao je Feshi.

Bivša premijerka, čini se, reciklira odjeću. Elegantna je u bijelom, ali je podbacila što se tiče nakita. 'Vidi se da bivša premijerka više nije tako aktualna kao nekada pa je sukladno s tim i odjeća reciklirana. Nije to loše, nema se više za novca na bacanje, ali mi je čudno da je podbacila što se tiče nakita. Uvijek sam se pitao, jesu li to domaći koralji, kupljeni na Bolu ili uvozni? Elegantna je bila Jaca, makar to bilo i u ovom bijelom retro izdanju', kaže Guru.

Sanja Musić Milanović izgledala je lijepo u haljini jednostavna kroja, a odlične figure, kaže Guru, i naglašava da si to ona naspram ostalih gošća može i priuštiti. 'Kako i priliči zagovornici zdravstvenog odgoja, premijerova supruga došla je u bijeloj haljini jednostavna kroja. Svojom figurom naspram ostalih gošći, takvo si što može dopustiti. Što se mene tiče, mogla je sve to malo podići nekim jačim nakitom. Imala je jako dobru frizuru', pohvalio je premijerovu suprugu naš modni kritičar.