TRUD SE ISPLATIO

Stvorila pomutnju na Instagramu: Adele ne prestaje oduševljavati javnost svojom novom figurom

24.12.2019 u 10:18

Bionic
Reading

Nakon više od dva mjeseca, britanska glazbena diva Adele objavila je fotografiju na Instagramu dokazujući kako se trud u promijeni načinu prehrane i tjelovježbi itekako isplatio

Više od 32 milijuna obožavatelja, jedna od najpopularnijih pjevačica današnjice počastila je dvama blagdanskim fotografijama na kojim pozira uz Grincha i Djeda Božićnjaka, a fanovi nisu mogli ne primijetiti njezinu novu, stesanu liniju u crnoj haljini od satena.

Zahvaljujući kreaciji u maniri starog Hollywooda, Adele je uspjela posebno naglasiti novu figuru koja je, između ostalog, rezultat reformer pilatesa, sirtfood dijete, kao i izbacivanja šećera.

Nakon što je u travnju objavljeno kako se rastaje od supruga, dva mjeseca kasnije Adele je krenula satove reformer pilatesa s Aydom Field, suprugom pjevača Robbieja Williamsa, a zahvaljujući kojima je spoznala neke stvari o životu koje nije znala.

To je otkrio i izvor blizak pjevačici rekavši: 'Adele je napokon počela uživati u životu i shvatila je da mora staviti sebe na prvo mjesto. Novi režim tjelovježbe za nju je idealan i vide se rezultati. Pronašla je smisao života.'

  • +8
Adele Izvor: EPA / Autor: PAUL BUCK