pencil kroj

Suknja koja baš nikada ne izlazi iz mode: Na Zarinim policama krije se tako dobar model koji spaja klasiku i trendi detalje

27.12.2022 u 10:25

Bionic
Reading

Bez sumnje, jedan od najljepših odjevnih komada koje uvijek dobro dođe u ormaru je klasična, bezvremenska pencil suknja. Nosiva uvijek i svugdje, riječ je o komadu koji će vas izvući baš svaku out kada se nađete u situaciji 'nemam što odjenuti'. Gotovo svaki modni brend u svojoj ponudi ima svoju verziju ovog modela, a jedan od upečatljivih krije se na policama modne high street zvijezde, Zare

Kada bismo morali odabrati jedan odjevni predmet koji uvijek funkcionira bez obzira u kojem se godišnjem dobu nalazimo, bila bi to pencil suknja. Jednako dobro izgleda nošena uz sandale i čizme, ali i tenisice i balerinke, sjajno se slaže s bluzom i puloverom, a može se jednako efektno nositi uz kožnu jaknu, ali i zimski kaput.

Pencil suknja, poznata i kao olovka suknja, obožavana je zbog lakoće kombiniranja s ostatkom garderobe, ali njezina magična moć krije se i u tome da maksimalno stilizira i oblikuje figuru. Pravila za pencil suknju su vrlo jasna i jednostavna – midi duljina, prorez s prednje ili stražnje strane, kroj koji prati i oblikuje siluetu, suptilno naglašavajući obline. Sve ostalo je prepušteno mašti i inspiraciji.

A upravo se popularna Zara poigrala ovim komadom i na svoje police isporučila komad koji instantno privlači pažnju, po cijeni od 50 eura. Riječ je o crnoj pencil suknji sjajnog kroja i upečatljivih detalja.

Pamučna suknja visokog struka ima visok prorez s prednje strane, a metalni gumbi zlatne boje, svaki različitog oblika, poseban su ukras koji ovaj model podižu na višu razinu. Kontrastni efekt crnog materijala i zlatnih gumbi vrlo je efektan te daje pomalo glamurozan prizvuk.

Teksturirana pencil suknja sjajno izgleda u kombinaciji s klasičnim komadima – crnom vestom visokog ovratnika te visokim čizmama, ali će jednako tako poslužiti i kao odlična osnova za kombiniranje s nešto modernijim i više trendi komadima, poput kaubojskih čizama ili bluze s uzorkom.

  • +5
Zavodljive suknje Izvor: Promo fotografije / Autor: PROMO