modni trikovi

Svaka Francuskinja u ormaru ima ovih šest komada, a rado ih nosi i Carla Bruni

20.12.2022 u 14:53

Bionic
Reading

Stil Francuskinja svakako je najviše opisivan te mu je pridano najviše pozornosti. Svaka Francuskinja u ormaru ima ovih šest komada te ih rado nose u različitim prigodama uvijek odajući dojam profinjenosti i dobrog snalaženja u raznim modnim zahtjevima

Svi znaju da je moda u krvi Francuskinja koje i u opuštenim izdanjima izgledaju fantastično. Njihov istančan ukus i razumijevanje mode uspio je spojiti osoban stil svake žene s nekim komadima koje rado nose djevojke i žene diljem svijeta. Sve modno osviještene Francuskinje u ormaru imaju ove komade koje nose oznaku bezvremenskih odjevnih predmeta koji će uvijek činiti vrhunac mode.

Elegantne komade od tvida sigurno ćete uočiti i na Carli Bruni i na Isabel Marant. Pronađite inspiraciju u stilu Francuskinja starijih od 50 godina te pogledajte kako stiliziraju komade koji čine osnovu njihovih ormara.

Baloneri

Bez obzira na godišnje doba, baloneri su vrlo jednostavni za kombiniranje. Kombiniranje balonera s džemperima, hlačama i čizmama tijekom zimskih mjeseci ili baloneri uz kraće haljine u proljeće, sve opcije s balonerima su odlične. Ukoliko želite slojevitu i topliju kombinaciju, ispod balonera može doći i kožna jakna. Ovaj komad koji odobravaju Francuskinje pravi je klasik i svaka ljubiteljica mode rado ga nosi.

Gležnjače

Sjajan par gležnjača je investicija koja je definitivno vrijedna cijene po nošenju. Bez obzira birate li radije one s visokom potpeticom ili ravnu opciju, gležnjače su sigurna opcija kada ne znate za kojim tipom obuće posegnuti.

Tvid

Tvid je luksuzna tkanina koja spaja vintage i moderno. Odličan je materijal za poslovne dnevne lookove, ali i za različite proslave. Setovi od tvida djeluju jako chic i moderno, no neki bi mogli reći da djeluje ukočeno. Ukoliko želite postići više cool dojam, pokušajte kombinirati tvid s kožnim hlačama ili trapericama.

Hlače visokog struka

Odlučite li se za ovaj model hlača morate biti oprezni. Kombinirate li ih na ispravan način, funkcionirat će i kao komad koji sakriva moguće nedostatke i naglašava laskave dijelove tijela. Mogu se nositi u različitim prilikama, različiti materijali unijet će raznolikost u garderobu, a birate li lepršave modele bit će iznimno udobne.

Sakoi

Dio muške garderobe koje su žene rado prisvojile možda čak izgleda bolje na ženama nego muškarcima. Sako bi mogao biti jedan od najsvestranijih komada koje lako možete kombinirati u različitim prilikama. Tako Carla Bruni često nosi sako kako bi jednostavniju kombinaciju učinila više chic, a to čini sjajno. Francuskinje često biraju oversized modele, no kratki sakoi također mogu biti vrlo efektni.

JEDNA LJEPŠA OD DRUGE

Deset Zarinih haljina u kojima ćete ovih blagdana zablistati sa stilom

Pogledaj galeriju