CARLA BRUNI

Sve je zadivila na modnoj pisti: Bivša prva dama postala Viktorijina anđelica u 56-oj

16.10.2024 u 09:19

  • +6

Carla Bruni

Izvor: Profimedia / Autor: Matt Baron/BEI / Shutterstock Editorial / Profimedia

Bionic
Reading

Supermodel 90-ih, kantautorica i bivša prva dama Francuske ovog je tjedna, u 56. godini života, debitirala na modnoj reviji brenda Victoria's Secret

Naveliko najavljivana proteklih tjedana, modna revija brenda Victoria's Secret održana je u New Yorku, sa dobro poznatim anđelicama, ali i nekim novim licima.

U 50. godini života legendarna Kate Moss po prvi put nosila je reviju brenda Victoria's Secret, a u navedenom joj se pridružila kolegica iz 90-ih, Carla Bruni.

Talijansko-francuski model, bivša prva dama i kantautorica prodrmala je pistu u seksi, potpuno crnom izdanju.

  • +16
Revija Victoria's Secret Izvor: Profimedia / Autor: Matt Baron/BEI / Shutterstock Editorial / Profimedia

Bruni — koja čini legendarnu postavu supermodela iz 90-ih - ostavila je zadivljene gledatelje dok se šepurila u korzetu i čipkastom bodiju, sa dodatkom krila na leđima stvorenih od dugih, crnih resica.

Modnu pistu dijelila je i sa svojom mlađahnom kolegicom i dvojnicom Bellom Hadid, koja se vratila nošenju revija nakon dvogodišnje stanke.

Debitiranje Carle Bruni u ulozi Viktorijine anđelice dolazi godinu dana nakon što je obznanila da je četiri godine ranije dobila dijagnozu raka dojke.

'Prije četiri godine dijagnosticiran mi je rak dojke. Kirurgija, radioterapija, hormonska terapija, prošla sam uobičajeni tretman za ovu vrstu raka', iskreno je priznala u videu objavljenom na Instagramu dodavši da je imala 'sreću' jer joj je rak pronađen kada 'još nije bio agresivan'.

'Zašto nije bio agresivan? Zato što nije imao vremena da postane. Svake godine na isti datum radim mamografiju. Da nisam radila jednu svake godine, danas ne bih imala lijevu dojku', kazala je.

Svoju dijagnozu, priznaje, 'oklijevala' je podijeliti s javnosti, no naposljetku je željela prenijeti važnu poruku svim ženama.

'Obavite mamografiju svake godine. Napravite mamografiju. Vaši životi ovise o tome', zaključila je.