STAJLIŠ DVOJAC

Sve su zasjenile na reviji: Demi Moore sa 32- godišnjom kćeri isfurala vruće trendove

22.06.2024 u 13:48

  • +4

Scout LaRue Willis i Demi Moore

Izvor: Profimedia / Autor: MARECHAL AURORE/ABACA/SHUTTERSTO / SHUTTERSTOCK EDITORIAL / PROFIMEDIA

Bionic
Reading

Četvrti dan na novom Tjednu muške mode u Parizu bio je rezerviran za reviju modne kuće Dior

Kakve je novitete dizajner Kim Jones priredio, iz prve ruke doznala je vojska zvjezdanih uzvanika predvođena legendarnom Demi Moore.

Sa poznatim dizajnerom 61- godišnju zvijezdu veže uspješna suradnja i prijateljstvo. Godine 2019. Demi Moore pojavila se u knjizi portreta koju je snimio Nikolai von Bismarck za Dior, noseći odijelo koje je dizajnirao Jones, da bi dvije godine kasnije za njega prodefilirala pistom u ulozi modela, na predstavljanju Fendijeve haute couture kolekcije u Milanu.

Kakve je novitete Jones pripremio u ulozi kreativnog direktora muške linije u Dioru, provjerila je u društvu čivave Pilar, od koje se rijetko odvaja, ali i 32-godišnje kćeri Scout LaRue Willis.

Nasljednica bivšeg glumačkog para, Brucea Willisa i Demi Moore, za reviju je isfurala omraženu, ali na street style sceni iznimno popularnu kombinaciju sportskih čarapa bijele boje i crnih mokasinki.

S njom je zaokružila stajling u znaku minijaturne cvjetne haljine i prsluka sa siluetom identičnoj jakni bomber, koji prigodno stiže s potpisom modne kuće Dior.

Njezina slavna mama, s druge strane, stajlingom za reviju istaknula je veliki sezonski trend - bermude.

Iako su dugo slovile kao jedan od omraženijih modnih komada, ove sezone slove za modni must-have, o čemu dovoljno svjedoči i njihova bogata ponuda na policama trgovina.

Poznata crnka vješto ih je istaknula s dugim sakoom mornarski plave boje, ali i efektnim dodacima poput ručno oslikane bijele torbe i para ravnih sandala sa glomaznim potplatom, po uzoru na rimljanke.

Za ovo izdanje Demi Moore, kao i njezine kćeri, pobrinuo se kanadski stilist Brad Goreski zahvaljujući kojemu posljednjih mjeseci ne prestaje puniti modne stupce.

sve osim nogometa

Učitavanje...