zna njenu tajnu

Svi se dive stajlingu Meghan Markle, a zaslužna je i Kate Middleton

06.10.2024 u 16:01

Bionic
Reading

Ponavljanje uspješnih modnih izdanja odavno je proslavila Kate Middleton, koja u tme vidi način da potakne i druge na održiviju modu

Meghan Markle zablistala je u glamuroznoj crvenoj haljini na sinoćnjoj gala večeri u čast dječje bolnice Los Angelesa. Ovo izdanje izazvalo je sveopće divljenje, a malo pomniji pogled otkriva da svemu može zahvaliti inspiraciji pronađenoj u - Kate Middleton.

Naime, princeza od Walesa kroz godine je postala primjer toga da i zvijezde mogu reciklirati stajlinge te da nije potrebno trošiti tisuće i tisuće dolara za svako novo javno pojavljivanje. Također, time je i naučila igrati na sigurno te ponavljati izdanja za koja zna da će privući veliku pozornost i biti proglašena modnim uspjeha.

Izvor: Profimedia / Autor: Neven Bučević/tportal

Meghan Markle u haljini iz 2021.

Upravo to je sada učinila Meghan Markle, koja je nosila haljinu s potpisom Caroline Herrere u kojoj je već viđena s princem Harryjem 2021. godine u New Yorku uoči Dana veterana u SAD-u i Dana primirja u Britaniji.

Riječ je o glamuroznoj kreaciji, koja je vitkoj Meghan stajala kao salivena. Zanimljiv korzetni gornji dio s velikim dekolteom i visokim rasporkom istaknuo je skladnu liniju majke dvoje djece.

Jedina razlika je u modnim dodacima. Poput svoje šogorice, samo je zamijenila cipele i nakit te u novoj prigodi birala crvene sandale otvorenih prstiju i visoke pete, naspram ranije nošen salonki od crvenog baršuna s potpisom Giuseppea Zanottija.

  • +6
Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: Matt Baron/BEI / Shutterstock Editorial / Profimedia

'Okoliš je ključan za sve. No, predugo smo zanemarivali prirodu i sada se moramo nositi s posljedicama', pojasnila je odluku o nošenju istih modnih komada Kate Middleton 2021. godine.

njezina djevojačka oaza

Zavirite u kuću u kojoj je nekad živjela Meghan Markle

Pogledaj galeriju