A GDJE JE HARRY?

Meghan Markle zablistala u senzacionalnom stajlingu, a svi se pitaju samo jedno...

06.10.2024 u 11:09

  • +6

Meghan Markle

Izvor: Profimedia / Autor: Matt Baron/BEI / Shutterstock Editorial / Profimedia

Bionic
Reading

Meghan Markle (43) pojavila se na gala svečanosti u dječjoj bolnici u LA-ju, a nekadašnja zvijezda serije 'Suits', za ovu je prigodu osmislila glamurozan look u kojem ju je bilo nemoguće ne primijetiti

Lijepa vojvotkinja od Sussexa pobrinula se i ovoga puta da sve oči budu uprte u nju i to zahvaljujući jednoj od najspektakularnijih haljina u kojoj smo je vidjeli u posljednje vrijeme.

Riječ je o glamuroznoj kreaciji s potpisom proslavljene venecuelanske dizajnerice Caroline Herrere, a koja je vitkoj Meghan stajala kao salivena.

Zanimljiv korzetni gornji dio s velikim dekolteom i visokim rasporkom istaknuo je skladnu liniju majku dvoje djece.

Ovu zadivljujuću kreaciju Meghan je već nosila na gala svečanosti 2021. u New Yorku uoči Dana veterana u SAD-u i Dana primirja u Britaniji.

Dama u crvenom

Stajling je dodatno nadogradila chic sandalama na petu, a ovaj elegantni stajling Meghan je zaokružila kosom oblikovanom u ležerne valove i prozračnim make upom.

Vojvotkinja je bila sjajno raspoložena i nije skidala osmijeh s lica na ovog događanju na kojem nije manjkalo slavnih lica.

ODLIČNA KOMBINACIJA

Chic look Meghan Markle: Ovu bezvremensku modnu formulu nemoguće je nadmašiti

Pogledaj galeriju

No ovaj solo izlazak potaknuo je nagađanja o tome kako su se nadvili tamni oblaci na brak Meghan i princa Harryja.

Naime, kako se nedavno pisalo, princ Harry svoj je 40. rođendan proveo ne s voljenom suprugom i djecom, već na planinarenju s prijateljima. Ipak, drugi izvoru bliski paru kažu da je vojvotkinja sama rezervirala planinarenje za Harryja i njegove prijatelje.

  • +4
Princ Harry i Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: Taidgh Barron / Zuma Press / Profimedia

Inače, vojvoda se, kako su izvijestili mediji, u posljednjih 15 dana pojavio na deset solo angažmana bez supruge uključujući putovanja u New York, London i Lesoto.

Navodno se i Meghan u posljednje vrijeme rijetko viđa u zajedničkom domu u Montecitu, a u tom periodu Harry je navodno viđen u više navrata kako sam sijedi u lokalnom kafiću.

Prošle godine se tvrdilo da je par dulje vrijeme proveo razdvojen, no to su demantirali izvori bliski njima te je rečeno da kao i svaki par, imaju nesuglasica, ali i dalje su vrlo povezani i bliski.