VJEČNE I PRAKTIČNE

Za chic stajlinge: Francuskinje se kunu u ova tri modela čizama

06.10.2024 u 09:49

Bionic
Reading

Ima nešto neobjašnjivo privlačno u inspirativnim modnim kombinacijama chic Francuskinja u koje se teško ne zaljubiti

Premda jesen još nije posve zasjala u svojem punom sjaju, zaljubljenice u modu pripremaju se već za nadolazeću sezonu.

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Francuski chic uvijek je nepresušan izvor modnog nadahnuća kojem se rado vraćamo, a sve je još dodatno pojačano i sveprisutnim hypeom oko nove sezone serije 'Emily u Parizu', koju mnogi rado gledaju i zbog cool stajlinga glavnih protagonistica.

Philippine Leroy-Beaulieu

Nitko joj ne bio dao 61: Chic Francuskinja sve je očarala u crno-bijelom izdanju

Pogledaj galeriju

Bez obzira na aktualne trendove, ono što se nikad ne mijenja su basic komadi bez kojih je jesen nezamisliva, a zasigurno tu spadaju i čizme, koliko god da ste hard core ljubiteljica laganije obuće poput tenisica, balerinki, loaferica, cipela na petu...

Dobre čizme, nije nepoznanica, uspješno mijenjaju svaki, pa i najobičniji stajling te modnoj kombinaciji daju posve novu dimenziju, a Francuskinje se drže nekoliko klasičnih modela s kojima nikad ne možete pogriješiti.

U svakom slučaju evo kakve modele čizama ove jeseni vole Francuskinje:

Gležnjače s block petom

Ima li što univerzalnije od klasičnih gležnjača s block petom? Idu apsolutno uz sve i izgledaju tako chic u svim prigodama, a lako se kombiniraju sa svime što imate u ormaru.

Čizme do koljena

Visoke čizme su, nije ništa nepoznato apsolutni must have, a vole ih i Francuskinje. Mnoge se odlučuju za klasik u crnoj boji od kože na petu ili ravnih potplata jer je to bezvremenska modna investicija koja odolijeva svim mogućim trendovima.

Robusne čizme

Chunky (robusne) čizme i dalje se popularne među Francuskinjama pa ako vam se sviđaju takvi modeli, kombinirajte ih i s traperom, suknjama, haljinama... Praktične i lijepe dobro se uklapaju i svaki stil, a imaju i još jednu dobro osobinu - iznimno su udobne.