SVETI GRAL

Svi se kunu u ovaj puder: Čarolija u bočici za prirodan sjaj i savršeno prekrivanje

16.08.2024 u 15:01

Bionic
Reading

Teško je pronaći kozmetičke proizvode u koje imamo potpuno povjerenje, no oni koji su ga probali, tvrde da je Armanijev puder upravo ono što smo tražili. Ako još uvijek niste pronašli puder koji vam savršeno odgovara ili jednostavno želite malo promijeniti liniju proizvoda koje koristite, nećete zažaliti ako ovom puderu pružite priliku

Rijetko tko nije prošao pravu muku pri odabiru pudera... I, iako smo u svakodnevnom životu primorani pristajati na kompromise, sve bismo voljele da bar šminka bude tip-top. Često se kaže da je kvalitetan puder osnova dobrog make-upa, a stručnjaci se kunu da je puder Luminous Silk od Armani Beautyja trenutno jedan od najboljih u ponudi. Koriste ga i brojne slavne ljepotice od Kim Kardashian, preko Ariane Grande od Meghan Markle.

Dermatolozi, vizažisti i estetičari savjetima nam pomažu proći kroz beskrajan izbor proizvoda, a kada više profesionalaca izdvoji upravo ovaj puder kao najbolji, onda je jasno da je riječ o kvalitetnom proizvodu koji vrijedi isprobati.

Kao da ste na Maldivima: Ovo su najljepše pješčane plaže Hrvatske Izvor: Ostale fotografije / Autor: Neven Bučević

Kao glavna prednost ovog pudera ističe se formulacija bez ulja, a još jedna plus strana je što je puder označen kao nekomedogen, odnosno kao puder koji ne začepljuje pore i ne stvara prištiće. Zbog toga je puder izvrsna opcija za one koji su skloni aknama, ali koji ne žele gustu i pretjerano matirajuću pokrivenost koju mogu imati uz mnoge pudere za nepravilnosti.

Također, velik dio popularnosti ovog pudera vjerojatno i ima veze s činjenicom da ovaj puder dobro djeluje na mnoge tipove kože, uključujući kožu sklonu aknama, suhu kožu i stariju kožu.

Unatoč visokoj cijeni, korisnici ga obožavaju

Upravo je jedna vizažistkinja objasnila da kako koža stari, prirodno gubi sjaj, postaje sve dehidriranija i bez sjaja, a bore postaju sve izraženije. Zbog toga je rekla da voli koristiti 'Luminous Silk' na klijentima sa zrelom kožom, budući da njegova hidratantna i sjajna formula ima sposobnost zamagliti nesavršenosti bez taloženja u fine linije ili bore.

Puder je dostupan u 40 nijansi, stoga je olakšan pronalazak one idealne za vašu boju puti.

Još jedan podatak koji pokazuje da je riječ o isplativom ulaganju u sebe je visoka ocjena koju je puder dobio od recenzenata u Sephori. Armanijev puder tako ima prosječnu ocjenu od 4,2, a većina recenzija tvrdi kako je puder, unatoč visokoj cijeni, idealan te da daje stakleni izgled koži.

'Nakon brojnih pudera, Luminous Silk je postao moj izbor. Njegov prirodan osjećaj je neusporediv i dugo traje dok bez napora prikriva nedostatke kože. Najbolje od svega je to što je lagan i pigmentiran, što mi daje savršenu ravnotežu. Nije samo jedan od mojih favorita; to je jedan od najboljih pudera koje sam ikad koristila na licu', jedna je od recenzija zadovoljnih korisnica.

MODNA RASKOŠ

Ova haljina je remek djelo: 61-godišnja Francuskinja sve je zasjenila nezaboravnim stajlingom

Pogledaj galeriju