prelijepa brazilka

Svi su gledali u nju: Slavna ljepotica trend 'golih' haljina odvela je na višu razinu

18.10.2024 u 12:15

Alessandra Ambrosio

Izvor: Profimedia / Autor: T.JACKSON / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Bionic
Reading

Trend nošenja 'nude' modnih komada aktualan je već neko vrijeme, ali ovakve zavodljive haljine nitko ne nosi toliko dobro kao Alessandra Ambrosio

Jedna od najljepših žena današnjice, Alessandra Ambrosio, nikad nije imala problema s time da pokaže 'malo više', pa ne čudi što je upravo ona, na oduševljenje mnogih, trend nošenja 'golih' haljina odvela na višu razinu.

Brazilska manekenka nikog nije ostavila ravnodušnim na modnoj reviji brenda Victoria's Secret, plijeneći pozornost u konkurenciji zapanjujuće lijepih modela.

Izvor: Profimedia / Autor: Neven Bučević, Profimedia

Alessandra Ambrosio oduševila u 'nude' haljini

Ambrosio je nosila maksi haljinu 'nude' estetike s potpisom Dolce & Gabbane, crne prozirne tkanine i dizajna nalik korzetu. Grudnjak s čipkom i crne gaćice tako su ostale posve vidljive, a ono što je sve oduševilo jest i jedan poseban dodatak.

Naime, brineta je ovo zavodljivo izdanje usavršila skraćenom bijelom bundom od umjetnog krzna, koja je dodatno naglasila svu ljepotu ovog izdanja, baš kao i dugačke srebrne naušnice te crne stiletto cipele visokog sjaja.

Kosu je stilizirala u prepoznatljivom stilu Victoria's Secret modela, noseći je u raspuštenim valovima, dok je oči naglasila tušem, a usne ružem u nijansi kože.

Slavne ljepotice obožavaju ovakve haljine

U goloj haljini nedavno je zablistala i Selena Gomez. Popularna pjevačica i glumica posljednjih dana marljivo promovira svoj novi film 'Emilia Perez', a na promociji u Londonu osvanula je u komadima iz nadolazeće kolekcije brenda Erdem koji se ističu svjetlucavim detaljima i odišu duhom burnih 20-ih.

Selena Gomez Izvor: Profimedia / Autor: JP/RV / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Spomenutu kombinaciju činio je strukirani sako crne boje koji se izdvaja detaljem svjetlucavih cirkona, a ispod njega nalazila se kombinacija dolčevite i bogato ukrašenog modela 'gole' haljine.