idealne za kišu

Nosili smo ih u djetinjstvu, a sada su ogroman trend: Ove čizme su top odabir za jesen

05.10.2024 u 22:15

Bionic
Reading

Od Kate Middleton i Alessandre Ambrosio, preko najnovije kolekcije Louisa Vuittona, do urbanih stajlinda na Tjednu mode; nema tko ne nosi gumene čizme ovih dana

Gumene čizme za mnoge su simbol djetinjstva. Glomazne i udobne, nepromočive i dovoljno tople, savršene su za jesenske dane, a sada su na velika vrata ponovno ušle na modnu scenu.

Čak ih je i prestižna modna kuća Louis Vuitton predstavila kao bitan dio nove kolekcije na Tjednu mode u Parizu, a njihov visoki crni model svatko bi poželio u svojoj garderobi.

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Na Tjednima mode gumene čizme viđene su i u street style kombinacijama. Nosile su se one u neutralnim tonovima, ali i efektne bordo, žute, zelene, pa čak i one s motivom šahovnice.

Nose gumene čizme - i to u svim bojama

Modne zaljubljenice najradije su ih nosile na uske hlača, vraćajući nas i time u neke mlađe dane s početka 2000-ih kada su umetnute traperice bile nezaobilazni detalj svakodnevnih stajlinga.

Ni slavne ljepotice ne mogu im odoljeti. Manekenka Alessandra Ambrosio još je u ožujku u njima osvanula prilikom napuštanja teretane, uparujući ih s tajicama i topom, Kaia Gerber (kćer Cindy Crawford) usklađuje ih sa zavodljivim minicama, a glumica Brittany Elizabeth Curran pokazala je da se uspješno nose i na visoke, tople čarape.

Nosi ih i Kate Middleton

U njima je u više navrata viđena i Kate Middleton, koja za manifestacije u prirodi redovito bira omiljeni niski model u crnoj boji.

Zbog svojeg robusnog dizajna, njihovim povratkom na modnu scenu nisu svi oduševljeni, ali činjenica jest da upravo gumene čizme garantiraju stopostotnu nepromočivost, svestranost u stiliziranju te usklađenost s najnovijim trendovima.

  • +26
Gumene čizme Izvor: Profimedia / Autor: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia