košta 40 eura

Izgleda skupo, a dolazi iz Zare: Ova čarobna haljina savršeno pristaje uz visoke čizme

04.10.2024 u 06:03

Bionic
Reading

Cvjetne haljine i dalje su hit, iako su topli dani u kojima smo ih nosili s najviše užitka sve dalje iza nas. No tko kaže da ih ne možemo uspješno uskladiti i s čizmama te nositi tijekom cijele jeseni?

Sve što je potrebno da biste uživali u nošenju ženstvenog cvjetnog printa i u hladnijim danima jest pronalazak haljine koja je nešto duljeg kroja i po svemu odgovara kombiniranju s hit visokim čizmama i omiljenim jesenskim balonerima.

U Zari možete pronaći upravo takvu kreaciju. Dapače, midi haljina cvjetnog uzorka s remenom jedna je od najljepših koju smo imali priliku vidjeti ove godine, a pronaći ćete je po cijeni od 39,95 eura.

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Haljina iz Zare koja se nosi uz čizme

No s kupovinom ćete morati požuriti jer je njenim čarima toliko teško odoljeti da gotovo sve veličine imaju oznaku zadnjih komada, što nimalo ne čudi jer je riječ o modelu koji jednako lijepo pristaje svakoj dobi i obliku tijela.

Naime riječ je o haljini krem boje s cvjetnim printom u nijansama ružičaste i plave. Oslikano cvijeće, srebrni gumbići i eterična tkanina daju prizvuk luksuza te bi malo tko mogao pogoditi da ste ovaj komad nabavili u high street modnoj trgovini.

Laska figuri i izgleda luksuzno

Ova Zarina haljina ističe se i ovratnikom s prorezom te dugim rukavima - dobrodošlim dodatkom u hladnije doba godine i garancijom nosivosti cijele godine. Uz to, remen uspješno sužava struk i oblikuje vitku figuru, a elegantni dizajn lepršave suknje i puf rukava omogućava vam da je obučete i u najsvečanijim prigodama.

Sve što je potrebno da biste je nosili i kada zahladi jest bezvremenski bež baloner, odvažni kožni kaput ili chic sako. Kada je riječ o odabiru obuće, možete igrati na sigurno trenutno najpopularnijim visokim kožnim čizmama, odabrati efektne kaubojske modele ili stilizirati dojmljiv kontrast eterične haljine i robusnih bajkerskih čizama.

CVJETNI UZORAK

Počela je sezona vjenčanja, a ovo je najsavršenija haljina koju možete odjenuti

Pogledaj galeriju