LJUBITELJICA KLASIKE

Tajne dobrog stila: Angelina Jolie otkrila u koje komade vrijedi uvijek investirati

03.02.2021 u 15:57

Bionic
Reading

U intervjuu za britansko izdanje Voguea, slavna glumica i velika humanitarka otvorila je novinarima svoj raskošni dom u Los Angelesu gdje živi sa svojih šestero djece koje odgaja skupa s bivšim suprugom Bradom Pittom

U tom je vrlo iskrenom intervjuu, proslavljena glumica otkrila i kako se nosi s izazovima roditeljstva ne krijući koliko je sretna sa svojom velikom obitelji: Maddoxom, Paxom, Zaharom, Shiloh i blizancima Vivienne i Knoxom.

Angelina Jolie (45) uvijek je u središtu pozornosti kad je riječ o modnim odabirima, a nekad punk/goth buntovnica koja je voljela skandalizirati javnost u kratkim topićima i kožnim hlačama danas pak plijeni poglede gracioznim modnim kombinacijama inspiriranima klasičnim modnim minimalizmom.

Ljubiteljica elegantnih komada najbolje se osjeća u bezvremenskim modnim kombinacijama u neutralnim tonovima poput crne, sive, bež ili tamnoplave, a slavnu glumicu rijetko ćete kad vidjeti u nečemu upečatljivih boja ili upadljivih uzoraka.

  • +5
Angelina Jolie Izvor: Profimedia / Autor: SL, Terma / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Upitana u čemu je tajna stila, Jolie je odgovorila kako stvari koje kupi nosi godinama.

'Investiram u kvalitetne komade koje nosim dok se ne raspadnu. Čizme, dobar kaput, torba... Te stvari ne mijenjam tako često. To je moj pristup', rekla je Angelina za Vogue.

  • +5
Angelina Jolie Izvor: Profimedia / Autor: SL, Terma / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Dodala je i kako joj je to bitno i zbog načela održivosti o čemu se sve više priča u modnom svijetu.

'Još uvijek svi nastojimo to osmisliti, ali vjerujem kako će u budućnosti biti sve više govora o tome. I to je dobra stvar. Ako imate neke vintage komade, uživajte u njima', zaključuje.

Kako kaže, ona i njezina kćer Zahara velike su obožavateljice proizvoda s potpisom Guerlaina.

'Volim njihove beauty proizvode poput losiona za tijelo i kupke. Drago mi je da se sviđaju i Zahari jer će joj taj miris ostati zauvijek u pamćenju. Tako ja primjerice pamtim miris majčinog Guerlain pudera', rekla je.

U tom je intervjuu otkrila kako je oduvijek željela veliku obitelj no da nije klasična majka.

'Zamišljala sam da ću s obitelji živjeti poput Jane Goodall, putovati nekom džunglom... Ne u onom istinskom, tradicionalnom smislu, zapravo želim reći da nikad nisam bila baš dobra u mirovanju, nisam tipična mama koja samo sjedi kod kuće. Mislim kako mi nedostaju sve one vještine koje čine jednu tradicionalnu majku, ali snalazim se, najviše zahvaljujući djeci koja su prilično prilagodljiva i pomažu mi u svemu', iskrena je slavna glumica.