OMILJENI KOMAD

Tek je rodila, a bijela joj haljina stoji kao salivena

06.04.2016 u 11:07

  • +4

Ivanka Trump

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Ivanka Trump rodila je dječačića Theodorea Jamesa prije tjedan dana, a već izgleda besprijekorno. Lijepa mama troje djece za šetnju njujorškim ulicma odjenula je bijelu haljinu dizajnera Petera Pilotta kakvu su već nosile jordanska kraljica Rania i američka glumica Olivia Wilde

Kći tajkuna Donalda Trumpa, koji je u središtu pažnje jer želi postati kandidat za američkog predsjednika, trenutno uživa u majčinstvu po treći put. Poslovnu je karijeru za sada ostavila po strani i posvetila se obiteljskim obavezama, a sudeći po osmijehu, to joj baš odgovara.

Za odlazak u grad Ivanka je odjenula izvezenu bijelu haljinu s ukrasnim gumbima. Radi se o dizajnerskoj haljini s potpisom Petera Pillota, a iz prošlogodišnje je jesensko-zimske kolekcije.

Lijepa haljina očito se jako sviđa bogatoj trendseterici jer ju je nosila i tijekom trudnoće, a trenutno ju je nemoguće kupiti jer je rasprodana unatoč cijeni od gotovo 26.000 kuna


Istu je haljinu krajem prošle godine nosila i jedna od najljepše odjevenih kraljica, Rania, koja ju je odjenula tijekom službenog posjeta Americi krajem prošle godine. Pilottovoj haljini nije odoljela ni lijepa ameička glumica Olivia Wilde koja ju je nosila na otvorenju Savannah Film Festivala u listopadu prošle godine, nekoliko tjedana nakon kraljice Ranije.