BEYONCE VOLI ZARU

'Teška' 450 milijuna dolara, a slaba na jeftine krpice

12.02.2015 u 11:44

Bionic
Reading

Nije tajna to da se najveća glazbena zvijezda današnjice, atraktivna Beyonce voli poigravati s modom, a pritom često poseže i za 'jeftinim' krpicama kakve nose i njezine obožavateljice, unatoč ogromnom bogatstvu koje se procjenjuje na preko 450 milijuna dolara

Nedavno je zgodna pjevačica viđena na NBA utakmici u outfitu u kojem je uspješno spojila luksuzne i high street brendove: traperice iz Topshopa, Zarine gležnjače, bajkersku jaknu koju potpisuje Virgil Abloh i torbu Kurta Geigera.

Poznata je njezina ljubav prema krpicama iz Topshopa, u kojima se često viđa i country/pop zvijezda Taylor Swift, no Beyonce u zadnje vrijeme sve češće nosi i trendi komade iz Zare.

Za ležernu večeru sa suprugom Jay-Z-jem i pjevačem Edom Sheeranom Beyonce je nedavno odjenula ležernu rokersku kombinaciju.

Crnu kožnu bajkersku jaknu sa zanimljivim ljubičastim džepom potpisuje brend Acne, cipele Alaia, a uske crne hlače od umjetne kože koje krase patentni zatvarači dolaze iz Zare i koštaju oko 400 kuna. Svojedobno je ova zvijezda izjavila da joj je kod odjeće najvažnije to da joj savršeno pristaje te da joj pritom nije bitno kojeg je cjenovnog ranga.

'Kad ne nastupam, najbolje se osjećam u seksi cipelama s petom i trapericama, lijepoj jakni ili mini haljini. No nikad nikamo ne idem bez naušnica i cipela s petom - to uvijek moram imati na sebi', rekla je Beyonce, ne krijući da su njezine modne ikone Tina Turner i Marilyn Monroe, prvenstveno zbog izuzetno ženstvene figure. 'Privlače me krojevi koji podsjećaju na ono što je Marilyn nosila jer imamo sličnu građu tijela. No volim i stil pokojne Jackie O. jer je klasičan i chic', otkrila je Beyonce.

S vremenom je, kaže, naučila što najbolje pristaje njezinoj građi tijela te voli naglasiti svoj tanak struk i nikad ne nosi preširoke komade odjeće na donjem dijelu tijela. Noge joj, kaže, najbolje izgledaju u uskim ravnim trapericama jer ih izdužuju, a majice najčešće nosi jako kratke ili jako duge, izbjegavajući one srednje dužine.

'Najvažnije je dobro izbalansirati odjeću. Većini žena ne da se gubiti vrijeme na pronalazak svog stila. U redu je s vremena na vrijeme eksperimentirati s modom, ali nikad ne treba otići predaleko od onog što vam najbolje stoji. S modnim dodacima, cipelama i torbama možete biti trendi koliko god želite, ali određeni krojevi i boje, bez obzira jesu li u trendu ili nisu, ipak najbolje ističu vašu figuru', poručila je slavna pjevačica.