DANAS JOJ SE DIVE

Tko bi rekao da će ova djevojčica postati slavna ljepotica

28.08.2013 u 09:45

Bionic
Reading

Mnogi će se složiti da je za lijepu i nekada najpoznatiju manekenku Cindy Crawford vrijeme stalo, a mnoge žene priželjkuju izgledati baš kao ona. Cindy se sada bacila na istraživanje obiteljskih korijena te usput otkrila nekoliko fotografija iz djetinjstva koje jasno pokazuju da je oduvijek bila prava ljepotica

Cindy Craford i dalje je jedan od najpoznatijih svjetskih modela, a iako se prije nekoliko godina povukla s modnih pista, i dalje slovi za jednu od najfotografiranijih žena na svijetu. Lijepa Cindy sada se pojavila u emisiji 'Who do you think you are?' (Što misliš tko si?), koja se prikazuje na TLC-ju, te se bacila u istraživanje svojeg obiteljskog stabla i potajno se nadala da će otkriti kakvog slavnog pretka.

Četrdesetsedmogodišnju ljepoticu koja je odrastala u gradiću DeKalbu u Illinoisu istraživanje obiteljske povijesti odvelo je sve do Engleske i Njemačke te otkrića neočekivane veze s nekim kraljevskim obiteljima. U prvoj epizodi emisije Cindy je otkrila i neke od obiteljskih fotografija te fotke iz djetinjstva.

Tako je majka 14-godišnjeg Presleyja i 11-godišnje Kaiae otkrila fotku na kojoj pozira kao djevojčica s dugačkim šiškama i valovitom kosom, a jasno se vidi da je već tada bila prava ljepotica.