ZNA ŠTO ŽELI

Toliko joj se sviđaju ove cipele da ih ima u više boja

09.06.2015 u 11:33

Olivia Palermo

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Lijepa stilistica Olivia Palermo poznata je po svojim senzacionalnim modnim kombinacijama, ali i ljubavi prema modnim dodacima, posebno cipelama

Palermo ima talent da i najjednostavniju modnu kombinaciju uz pomoć modnih dodataka pretvori u styling koji garantirano privlači zavidne poglede. Lijepu Njujorčanku rijetko se može vidjeti u istom izdanju dvaput, no kad joj se nešto zaista jako svidi, kao što je slučaj s cipelama brenda Schutz, onda ih nabavi u više boja.

Sandale s remenčićima Juliana iz brenda Schutz Olivia je u zadnjih mjesec dana nosila u nekoliko prigoda i ima ih u tri različite boje. Prvi put se pojavila u onima boje kože tijekom putovanja u Paragvaj kada ih je nosila na šareni top s prugicama i bijelu suknju srednje dužine.

Sandale u crnoj boji nosila je prije nekoliko dana, i to uz crne hlače i crni top i vestu, a sve je osvježila velikom torbom od pitonove kože i masivnom zlatnom ogrlicom.

Nakon par dana ponovno se pojavila u istom modelu cipela, ali ovaj put u ružičastoj nijansi koje je nosila uz tamnoljubičastu haljinu smoking-kroja s potpisom modnog brenda Tibi.

Čini se da su ove seksi cipele trenutačno najobožavaniji komad u Olivijinom prebogatom ormaru, a čak im ni cijena nije paprena i iznosi oko 1.300 kuna.