MAJA ŠUPUT

'Toliko sam se opustila da sam se udebljala'

03.04.2014 u 09:05

  • +17

Maja Šuput

Izvor: Promo fotografije / Autor: Club Roko

Bionic
Reading

Maja Šuput odašilje pozitivnu energiju gdje god se pojavi, a tako je bilo i na nedavnoj samostalnoj kolekciji Elfsa, na kojoj su svi gledali samo u nju

Maja Šuput radi punom parom. Osim što su joj vikendi popunjeni do kraja godine, pjevačica je snimila čak dva nova spota, a postala je i zaštitno lice nove kolekcije Elfsa.

'Ova kolekcija je sva cvjetna, šarena i vesela. Pogođena za mene. Teško je izabrati ozbiljnu pjevačicu da to nosi', rekla je Maja, zablistavši na nedavnom rođendanu Cosmopolitana.

'Ako se netko zna privatno zabavljati, onda sam to ja. Bila je ovo najzabavnija revija na kojoj sam bila', rekla je Maja, opisavši kako se zabavljala i na nedavnom snimanju spota za pjesmu 'Neprilika'.

'Snimali smo nedavno spot za pjesmu 'Neprilika' 23 sata. Ujutro nisam znala gdje sam od umora, a odmah sam išla pjevati. Mislim da će to biti jedan od boljih spotova. Darko Drinovac ga je snimao i rekao je da želi da u njemu budu prave prijateljice. Stvarno smo se zabavile. Snimali smo u luksuznoj vili, pa smo u vrlo atraktivnom autu otišli do benzinske. Benzinska je stala s radom. Polijevale smo se, prale šajbe, pumpale gume. Čak smo mijenjale svjećice, a onda smo krenule u izlazak. Zaboravile smo na kamere i popele se na šank diskoteke Best te zalijevale ljude', rekla je Maja, otkrivši i da je krenula u teretanu.

'Počela sam ići u teretanu prije mjesec i pol. Nakon blagdana i 'Footloosea' toliko sam se opustila da sam se udebljala tri i pol kile. Rekla sam sama sebi: 'Ne želiš prestati jesti, ne želiš se odreći ničega, ali onda moraš početi raditi.' Zaljubila sam se u vježbanje. Imam trenericu i otkrila sam aparat OxiFat za mršavljenje koji kombiniram s teretanom. Mogu jesti do mile volje, a imam trbušnjake', ispričala je.

Maja uskoro kreće na turneju po cijeloj Hrvatskoj s mjuziklom 'Footloose', a ona počinje 13. svibnja u Zagrebu.