IDEALNA ZA LJETO

Trendovska boja iz koje slavne dame ne izlaze

28.06.2016 u 06:58

  • +12

Slavne dame u žutim kreacijama

Izvor: Profimedia / Autor: Tportal.hr/Mihaela Maras

Bionic
Reading

Ako je suditi prema večernjim i casual kombinacijama slavnih dama, žuta boja i ove sezone uvjerljivo dominira

Dok su u zimskim mjesecima prkosile modnom sivilu u stajlinzima sa žutim naglascima, slavne dame i modno osviještene djevojke u proljetnu sezonu ušetale su noseći mnoštvo odjevnih komada, modnih dodataka i obuće u žutoj boji.

Ova vedra boja koja savršeno parira visokim temperaturama svoj trendovski status i ove sezone nastavila je graditi te potvrđivati. Osim što djeluje idealnom bojom u ljetnim mjesecima, žuta posjeduje moć da vas istakne u mnoštvu i učini da nikako ne prođete nezapaženo.

Trend žute boje u svijetu slavnih sve je vidljiviji, a posljednje dame u nizu koje mu nisu odoljele su glumica Blake Lively, pop-zvijezda Kylie Minogue i slavna Victoria Beckham.

Kao što priliči visokim temperaturama, trendovske siluete haljina i ove ljetne sezone modni su must-have, a u žutoj verziji posebno su primamljive što dokazuju i spomenute dame koje večernje i casual kombinacije grade upravo oko njih.

Iako žuta boja slovi za veselu i vedru, njoj mnogo ljudi nije previše sklono, osobito kad je riječ o odjeći. Ako ste dovoljno hrabri, poput Victorije Beckham ili latino-zavodnice Jennifer Lopez, pojavljivanje u žutom od glave do pete ne predstavlja problem. Ipak, najsigurnije eksperimentiranje ovom veselom i vedrom bojom pokazat će se ako se odlučite za određen detalj, poput torbice, nakita ili sandala.

Poput većine boja, i žuta varira u tonovima, stoga je poželjno odabrati onu nijansu koja vam najbolje odgovara, a odabir je najbolje donijeti na osnovi boje puti. Jarke varijante žute odlično će pristajati tamnoputima dok će tamnije, zagasite verzije bolje izgledati na pripadnicama svijetle puti.