OLIVIA SAVJETUJE

Tri najvažnija modna i beauty pravila za vruće dane

19.05.2015 u 11:42

Bionic
Reading

Modna ikona Olivia Palermo jedna je od najbolje odjevenih žena na svijetu, a njezinom stilu dive se modni dizajneri i milijuni žena. Lijepa Njujorčanka u jednom je TV gostovanju otkrila tri najvažnija beauty i modna pravila za vruće ljetne dane

U svakoj je prigodi dotjerana od glave do pete, a i kad je u šetnji s psom, izgleda kao da je krenula na modnu pistu. Lijepa stilistica ne krije to da je smisao za modu i stil naslijedila od majke, dizajnerice interijera koja ju je još u mladim danima naučila da iz kuće nikad ne izlazi nedotjerana.

Zbog toga Olivia, čiji svaki korak prati hrpa paparazza, iz stana ne izlazi u trenirci. Tijekom gostovanja u emisiji 'Good Day New York' mlada je poduzetnica govorila o liniji lakova za nokte koju je pokrenula s brendom Ciate te otkrila tri važna beauty&modna pravila za vruće ljetne dane.

1.Kad kupujete balerinke koje ćete nositi tijekom ljeta, uvijek kupite pola broja veće jer stopala nateknu pri višim temperaturama.

2.Ako se i na vrućini nikako ne želite odreći tekućeg pudera, svakako promijenite nijansu i prilagodite je tamnijoj, ljetnoj boji tena.

3.Ljeto je idealno vrijeme za to da pokažete nokte i to u najženstvenijoj mogućoj boji – crvenoj.